Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem.

sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :)

edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem.

Bak nasılda güzel yazmış Sinan :) teşekkür ediyorum öncelikle kadın ruhundan anlayan yaş farkı olmayan güldüren beni seven bana değer veren beni özel hissettiren karizmatik güzel baksın gözler önmli güçlü yanında kimseden korkmayacağım mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz arada hediyeler almalı atıyorum bi kolye onu taktığımda onu düşündürmelii he sakın yanlış anlaşılmasın hediyeye ihtiyacım yok şükür maddi durumum iyi ama onun bu gibi şeyler yapması hoşuma gider ilgisi hep bende olmalı akıllı olmalı aptal biriyle hayat geçmez ortak zevklerimiz olmalı eğer beni hayatının eşi olarak görüyorsa böyle şeyler yapar ve bir kadın için bin kadından vazgeçer
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

He bir de azıcık höyt höyt olacak herşeye peki diyen bir adam kadar iticisi yok ;) azıcık giyime bile karışıcak ;) sonra gelsin tek taşı alsın evlilik teklifi etsin uzatmasın kabul etmezsem bende polyanagirl değilim :)) uzatılan ilişkinin cıvkı çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...