polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 "Tatar Ramazan" said: 16 karı 7 de torunum olduğunu da yazsaydın keşke Seni çekemiyorlar Koray :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Dworgian said: ciddiye alıp cevaplıyorum (axedice kermit'in mesajını ciddiye alan patiler hayrına) (axe nerden çıktı ya kermitmiş) o verdiği cevap çok eski bir konu dan copy paste. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem. sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :) edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 SodomVsGomore said: birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem. sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :) edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu. Bak nasılda güzel yazmış Sinan :) teşekkür ediyorum öncelikle kadın ruhundan anlayan yaş farkı olmayan güldüren beni seven bana değer veren beni özel hissettiren karizmatik güzel baksın gözler önmli güçlü yanında kimseden korkmayacağım mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz arada hediyeler almalı atıyorum bi kolye onu taktığımda onu düşündürmelii he sakın yanlış anlaşılmasın hediyeye ihtiyacım yok şükür maddi durumum iyi ama onun bu gibi şeyler yapması hoşuma gider ilgisi hep bende olmalı akıllı olmalı aptal biriyle hayat geçmez ortak zevklerimiz olmalı eğer beni hayatının eşi olarak görüyorsa böyle şeyler yapar ve bir kadın için bin kadından vazgeçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 güzel misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yaş kaç polyana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 SodomVsGomore said: birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem. sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :) edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu. He bir de azıcık höyt höyt olacak herşeye peki diyen bir adam kadar iticisi yok ;) azıcık giyime bile karışıcak ;) sonra gelsin tek taşı alsın evlilik teklifi etsin uzatmasın kabul etmezsem bende polyanagirl değilim :)) uzatılan ilişkinin cıvkı çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sus kız. soruma cevap ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 moriarty said: yaş kaç polyana? 84 lüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 anladım. mezara mı götüreceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 moriarty said: sus kız. soruma cevap ver. :)))) verdik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 moriarty said: anladım. mezara mı götüreceksin? :)) gelmek isterse gelsin sonuçta hepimiz gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 senin şu istediğini ülkedeki kezbanların yüzde doksanı istiyor zaten.Biraz daha spesifik bir şeyler söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 30 yaşında meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 moriarty said: anladım. mezara mı götüreceksin? polyanagirl said: :)))) verdik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 şarap gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 downwhereiam said: senin şu istediğini ülkedeki kezbanların yüzde doksanı istiyor zaten.Biraz daha spesifik bir şeyler söyle Tip olaraksa esmer olsun benim olsun :) dha ayrıntı istiyorsan uzun saç dövme küpe tarzı şeyler aman benden uzak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 içiniz sıkılmadı mı arkadaşlar baymadınız mı troll de olsa daha 2-3 mesajdan nefesim daraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 cons ile yakışırsınız aslında. tam bir kaslı kıskanç bakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 downwhereiam said: senin şu istediğini ülkedeki kezbanların yüzde doksanı istiyor zaten.Biraz daha spesifik bir şeyler söyle Karı gibi dedikodu yapmasın internette pek takılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 downwhereiam said: senin şu istediğini ülkedeki kezbanların yüzde doksanı istiyor zaten.Biraz daha spesifik bir şeyler söyle asdhkasda gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 garbage'a açma kişisele falan aç burda zevk almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 rahat bırakırsın neden sahıplenmıyorsun derler , laf edersın benı cok sıkıyorsun derler bozuksunuz direk evlenilcek kız tarifi türk olmayan kızdır , kücük prensesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Polyana bir resim koysanda rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar