knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=dwkugwd78YE oyun action/adventure platform. cikis tarihi fall 2014. moon studios diye bir independent studio yapiyor. art style muthis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 PC için deil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 pc icin de ayrica, klasik microsoftun "konferansda xbox exclusive dedik ama yalan" sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Dynun said: PC için deil bu http://i.imgur.com/SlbAr2I.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=88z6frnBQYg cok iyi cook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CrT4G7Z7xxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 cikmis 31 tl http://www.youtube.com/watch?v=jWMZLH0VhuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 guzelmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ohannes. 1 jump hatasında ağır sıçış olur. fena rage'e girerim ben bunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hatta cok iyiymis yahu. sevdim bayagi. save mantigi cok guzel. devamli deneyebiliyorsun falan gecemedigin yeri. gamepadle cok daha iyi tabii. klavyede sastim kaldim gamepad icin oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 o sulu bolgeye geldim.. ohannes :( yapicam ama. insallah :D edit : videoyu sonuna kadar izledim belki de yapamam ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 gectim dun gece 2 ye kadar denedim. sabah 3. denememde gectim. bagirdim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 5 saattir aralıksız oynuyorum, uzun zamandır bağlamamıştı hiçbir oyun ya da platform özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Parmaklarım ağrıdı oynarken :D baya zormuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 mouse klavye baya rahat bu arada, yaşlıya zor gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 sabahtan beri oynuyorum. yasliya zor tabii ne yapayim olmadi. gamepad daha rahat geldi bana. baykusta kaldim simdide. derken gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 çok güzele benziyor. kendimde platform oynayacak enerjiyi görürsem oynarım sdf. disket döneminde oynadığım 3 oyundan 1'i platformdu. nasıl oynarmışız hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 başka oyun yoktu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 14,5 saatte 1500 kere falan olerek bitirdim simdi. 2 saat dun bugun 12 saat oynadim herhalde. basindan kalkamadim. hayatim boyunca oynadigim en iyi oyunlardan, kendi turunde acik ara bir numara benim icin. cok ama cok iyi ya. her bir noktasi ozenle hazirlanmis nefis bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 o suların yükseldiği bölüm !!111!!!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 o neymis ki dicen :) her seferinde daha zoru olmaz derken hep daha zoru geldi hele sonu. cok iyi cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 dreagloth said: o suların yükseldiği bölüm !!111!!!!!!111 çok iyiydi ora ya heyecan yaptım bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 dreagloth said: mouse klavye baya rahat bu arada, yaşlıya zor gelmiş. pissst ne oldu genc bitir(e)medin mi daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 araya başka oyunlar girdi, yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar