batuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya dün şampuanım bitmiş dedim annemin şampuanından kullanıyım 10 tane bişi var orda karışık üstündede almanca yazıyo aldım sürdüm birini baktım hiç köpürmedi neyse dedim duruladım sonra bi baktım duş cremi yazıyo.Bi zarar dökülme incelme verirmi uzun saçlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 vallahi moralini bozmak istemem ama ben en son annemin şampuanını kullandıktan sonra saçımda deli gibi kepek çıkmaya başlamıştı tabi duş kremiyle ne olur bilemem ama birşey olucağını sanmıyorum[signature][hline]Open your eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bişe olmaz Batuhan... Şampuanların o şeylerden tek farkı içlerinde yumuşatıcı bulunması... Tabi dandük bir markaysa bilemiycem :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bişi olmaz miss miss[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hiçbir şey olmaz... Yanlız saçın tam temizlenmemiş olur kısa sürede git bi daha yıka normal şampuanla.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Palmolive di zaten öyle iyi bi marka saçımda zaten kepek vardı ama elektriklenmeler olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Olur tabi, çünkü saçını kurutmuştur... Geçer hemen eski şampuanına dönersen... Ben de bi defa şampuan bitince duş jeliyle yıkamıştım saçımı... Ehuhehe :D Ondan biliyorum...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sen ginede bi oku arkasında ne yazıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: forgiver, 05 Ocak 2005 23:02 tarihinde demiş ki: sen ginede bi oku arkasında ne yazıyo Abi almanca yazıyo bişi anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bizim bir rahmetli vardı....[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 internete çeviri yapan bişey bul copy paste et gerçi antisi yoktur ama en azından cremler saça ne yapar bizde öğrenmiş oluruz :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bi kereden bişey olmaz... Hem sen Türksün...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: batuhan, 05 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Abi almanca yazıyo bişi anlamıyorum :D Yaz buraya çeviririz...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar