felixxx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya bu "Mc Donalds mevsim meyveleri" denen şeyde hangi meyveler filan var?ücreti ne kadar bide? öğleyin almayı düşündüm bi an ama[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Lan olum en çok 1,5M zaten neden burda yaygara yapıyorsun.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 iyi taam bu konu kapansıın :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yok lan :) Şakhaaaa yaptım. Valla tadı kişiden kişiye değişir komposto seversen beğenirsin herhalde.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Donald a bir iki...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mc mi? böhüü ayda yılda bir gidilesi bi yer.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 gidilmeyesi bi yer ne ayda yıldası[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ekşi sözlük sux![signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 mc donalds umumi tuvalettir bu akdar[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Volfied, 05 Ocak 2005 12:15 tarihinde demiş ki: mc donalds umumi tuvalettir bu akdar ahah çok doğru nasıl unuttum ya.. Mc Donalds a giriyoruz... işimizi bitiriyoruz.. çıkarken "Mc donaldsss gibisiiii yoooook" demeyi unutmuyoruz...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 05 Ocak 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Valla baplar bigmac'den daha iyi birşey varsa o da iskender kebaptır.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 doru bizim Kadıköy Anadolu olarak Bahariye Mc i basıp Tuvalet deliklerini tıkamışlığımız vardır.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben severim Mc Donald's, mevsim meyveleri de her mevsim değişir adı üstünde =) Bir kere yedim ve beğendim ben.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Penthesilea, 05 Ocak 2005 12:21 tarihinde demiş ki: Ben severim Mc Donald's, mevsim meyveleri de her mevsim değişir adı üstünde =) Bir kere yedim ve beğendim ben. concon seni sus satanist. Hrrr Taşlayın! Eh be olm, yatma etme eyleme gel seni bizim kebap salonuna alalım. Geçen gün taksimde bizim kebapçıya gittim 1,5 Adana söyledim, 1,5 Kanat getirdi .herif yanlış duymuş.. Uzun zamandır kanat yemiyordum süper oldu ya.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... [Bu mesaj Prawler tarafından 05 Ocak 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben kebap da severim abi, engel mi McDonald's buna =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 uLEN BURDA LAF EDENLERİN HEPSİDE DENEMİŞ Mİ DENEMEMİŞ Mİ mC dONALDSI :) Caps pardon[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben denemedim ama bilimum menulerinden yemişimdir. neden mi? salata getirtiyorsun baktın çok soğuk adamlar düşünmeden değiştirin lafınıza tabi efendim diye kibar şekilde cevap veriyorlar. Yaşasın medeniyet, yaşasın temiz mutfak, yaşasın içinden kıl çıkmayan yemekler[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 oha falan oldum derler ya... meyveydi salataydı yemeye mcdonalds a mı gidiyorsunuz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bir double cheeseburger menu + 1 doublecheese söylüyorum ben genelde. Sade yerim ama ben sadece et peynir şeklinde. Bi keresinde adamlar mayonez ketçap flan koymuşlar. Birini ısırdım artık diye yedim, diğerini götürdüm böyle böyle dedim, sade yenisini yapıp verdiler, üstüne bir de sade cheeseburger hediye ettiler mideme kramp giriyordu çıkarken hehe Söylediği gibi şu olay çok iyi yani, değer veriyorlar müşteriye[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Ocak 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Emperyalizm buysa. Ben bu emperyalizmin adını dağlara yazarım. Mutluktan gözleri dolu dolu olur* ühühüh*[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 o mc felan beni aşar iyisi mi ben köyüme dönüp çobansalatası yiyeyim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Çook pahalı mis gibi bulgurlu adana dururken Cık cık cık![signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 lezeet olarak değmiyo fiyat olarak değmiyo sevmiyom ben mcdonaldsi bitek patetes kızartmasını severdim ama artık evde daha güzelini yapabiliyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 mevsim meyvesi ne abi, sanki yenmeyen bişey ha bide mc salata tarzı bi bok çıkarmışlardı ona para veren zihniyete acırım ben, buda buna benzer bişey olsa gerek.. peeeh[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 istanbul'da yapılan kebaplara gülüyorum. kebap yemek istiyosanız bi Adana'ya gidin de ondan sonra İstanbul'da yapılan kebaplara kebap diyebiliyo musunuz eheh. valla yazın Mersin'de yediğim yoğurt idi , adını unuttuğum et yemekleriydi felan hala tadı damağımda. Alanya'ya gitmeden o Anamur yolunu çekip bi Mersin'e uğramak lazım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar