xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 herkes baska bise demeye basladi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Windows phone androidden iyi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 aquila ole ya en son gelip herkese aptal diyor fikir/arguman belirtmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bright said: aquila ole ya en son gelip herkese aptal diyor fikir/arguman belirtmeden bana mal derler, herkese aptal derler bise olmaz. biz "lan" deriz, banlanirsin bak derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Banlanirsin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://i60.tinypic.com/15otsty.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Niteliksiz kullanıcı için macbook ve windows ultrabook arasında fark görünüş, pil, cool stuff havası sadece. Ama iş istiyorsan macos sadece acı çeker windows karşısında. Tekrar söylüyorum. Apple productive değil. Güvenli değil, linux hiç değil... Windows'a bok atan ve bu yazdıklarıma karşı argüman üretmek isteyen arkadaşlar lütfen bana macosx/linux kullanan atm, cnc ve sunucu sistemleri ile gelsin lütfen. Microsoft sunucuları istendiği takdirde mac ve linux sistemlerine uyumlu hale gelebilirken aksi yoksa şirketler için kullanılabilecek en aptalca seçenek olacaktır. Macos updateleri ücretsize çekmiş negzel. Sınavla çakışması sebebiyle timezone değişikliğini bir gün keyfi erteleyen bir ülke için sistem saati şaşmasın diye update pack üretecek kadar user friendly bir firma microsoft. Your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Esh said: Windows phone androidden iyi bence de Katılıyorum... vaperon said: Niteliksiz kullanıcı için macbook ve windows ultrabook arasında fark görünüş, pil, cool stuff havası sadece. Ama iş istiyorsan macos sadece acı çeker windows karşısında. Tekrar söylüyorum. Apple productive değil. Güvenli değil, linux hiç değil... Windows'a bok atan ve bu yazdıklarıma karşı argüman üretmek isteyen arkadaşlar lütfen bana macosx/linux kullanan atm, cnc ve sunucu sistemleri ile gelsin lütfen. Microsoft sunucuları istendiği takdirde mac ve linux sistemlerine uyumlu hale gelebilirken aksi yoksa şirketler için kullanılabilecek en aptalca seçenek olacaktır. Macos updateleri ücretsize çekmiş negzel. Sınavla çakışması sebebiyle timezone değişikliğini bir gün keyfi erteleyen bir ülke için sistem saati şaşmasın diye update pack üretecek kadar user friendly bir firma microsoft. Your argument is invalid. +123132456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vaperon said: Niteliksiz kullanıcı için macbook ve windows ultrabook arasında fark görünüş, pil, cool stuff havası sadece. Ama iş istiyorsan macos sadece acı çeker windows karşısında. Tekrar söylüyorum. Apple productive değil. Güvenli değil, linux hiç değil... Windows'a bok atan ve bu yazdıklarıma karşı argüman üretmek isteyen arkadaşlar lütfen bana macosx/linux kullanan atm, cnc ve sunucu sistemleri ile gelsin lütfen. Microsoft sunucuları istendiği takdirde mac ve linux sistemlerine uyumlu hale gelebilirken aksi yoksa şirketler için kullanılabilecek en aptalca seçenek olacaktır. Macos updateleri ücretsize çekmiş negzel. Sınavla çakışması sebebiyle timezone değişikliğini bir gün keyfi erteleyen bir ülke için sistem saati şaşmasın diye update pack üretecek kadar user friendly bir firma microsoft. Your argument is invalid. +(Int64.MaxValue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 beyler, biraz kadin eli degsin konumuza. http://www.youtube.com/watch?v=Q1lSCI0bO_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Linux umrumda degil de DirectX'den nefret ediyorum. Insallah su mantle olayi tutar da Nvidia batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Directx microsoftun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 adamlar kendi kalesine attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vaperon said: Windows'a bok atan ve bu yazdıklarıma karşı argüman üretmek isteyen arkadaşlar lütfen bana macosx/linux kullanan atm, cnc ve sunucu sistemleri ile gelsin lütfen. Microsoft sunucuları istendiği takdirde mac ve linux sistemlerine uyumlu hale gelebilirken aksi yoksa şirketler için kullanılabilecek en aptalca seçenek olacaktır. Su atm isine baktim Atm ureticisi ncr'in windowsla calısmasindan kaynaklanan bir seymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Atm'nin içine imac mi koysun adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Microsoft'un olsun abi DirectX, sevmek zorunda degilim ki. Windows'u seviyorum, DirectX bana gore tamamen kabus. Dev'lere kullanimi zor, performansi/optimizasyonu rezalet. Her turlu online oyunda yapisi itibariyle cheat olayina cok fazla izin veriyor. Mantle/ATI olayi biraz tutsa direk Nvidia'yi birakip ATI kart alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 aquila said: Atm'nin içine imac mi koysun adamlar? guzel olur ahahahahah ama bence linux veya embedded cok daha iyi gitmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 atm dendi de forbes.com Bir arkadasim vardi atm bakimi yapan, makinalarin cok eski oldugundan ve teknolojisinin tarihi eser oldugundan bahsederdi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 windoz bok gibi hep lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 uzun zamandir her postu tek tek okudugum konu olmamisti paticikte. ama GERGE'den cevap gelmemis en son uzuldum ya, GERGE'nin yazdiklarini anlamasam da karsisindakini bastiriyodu hep hosuma gidiyodu.dfgdsfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kzpmaza said: uzun zamandir her postu tek tek okudugum konu olmamisti paticikte. ama GERGE'den cevap gelmemis en son uzuldum ya, GERGE'nin yazdiklarini anlamasam da karsisindakini bastiriyodu hep hosuma gidiyodu.dfgdsfsdfsdfsd karsisindakini bastirmiyor la, WoT'lar ile yildirmaya calisiyo taktigi adamin dfgdfg WaNTeD said: windoz bok gibi hep lag var bende tam tersi valla Mac daha lagli. SenariouS said: aquila said: Atm'nin içine imac mi koysun adamlar? guzel olur ahahahahah ama bence linux veya embedded cok daha iyi gitmezmi? gitmez. O para makinesi sıkıntı cikardiginda telefon edecek yardim isteyecek sirket lazim. Destek lazim. Microsoft'un deli business support'u var. SenariouS said: Su atm isine baktim Atm ureticisi ncr'in windowsla calısmasindan kaynaklanan bir seymis. tamam, biz de onu diyoz. sirket salak oldugu icin mi Windows'u secti sence? Linux'u da secebilirdi Mac'i birak. Egri oturalim dogru konusali ama simdi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kim ne derse bi ustunu dicem diye yirtiniyosun, begenmedim demek yerine seride hep var olan sorunlari yaziyorum, sindirememissin diyorsun, o yuzden argumanina siciyorum, cibiliteyine diye tum sulalene girmiyorum. Ha yok onu seviyosan gireyim annenden baslayip, sonrasinda da pasa pasa banlarinirim no problem? O disk sonucu SanDisk U100'e ait. Disk'in kendi sonucu. Gidip degisse yine ayni disk takilacak da kime ne anlatiyosun tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Abi hala mı bu herif ya ashdfgshas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 vaperon said: Niteliksiz kullanıcı için macbook ve windows ultrabook arasında fark görünüş, pil, cool stuff havası sadece. Ama iş istiyorsan macos sadece acı çeker windows karşısında. Tekrar söylüyorum. Apple productive değil. Güvenli değil, linux hiç değil... Windows'a bok atan ve bu yazdıklarıma karşı argüman üretmek isteyen arkadaşlar lütfen bana macosx/linux kullanan atm, cnc ve sunucu sistemleri ile gelsin lütfen. Microsoft sunucuları istendiği takdirde mac ve linux sistemlerine uyumlu hale gelebilirken aksi yoksa şirketler için kullanılabilecek en aptalca seçenek olacaktır. Macos updateleri ücretsize çekmiş negzel. Sınavla çakışması sebebiyle timezone değişikliğini bir gün keyfi erteleyen bir ülke için sistem saati şaşmasın diye update pack üretecek kadar user friendly bir firma microsoft. Your argument is invalid. Abi kusura bakma da baya baya fail olmussun. Tamamen ureticilerin secimi o yazdiklarin, guvensiz diye degil ki guvensiz kismina nasi kanaat getirdin anlamadim. Hic beklemezdim senden. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kojiroh said: Abi hala mı bu herif ya ashdfgshas Saka gibi lan. Kimse cevap vermese vazgecer gibi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar