Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

65 bine araba bulamamak...

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Asriel said:

Ula seytan diyo yeni kasa 1.2tsi dsg leon al.Sehirici degeri 5.3 gosteriyo.Sifiri 57400 olmus.2.eline daha fazla istiyorlar sahibindende:)Muhtemelen sıra vardır zaten sıfırında...

Şeytana uymadan önce katibimle konuş,dsg macerasını anlatsın.Eğer şeytana uyacaksan haberin olsun katibimle beraber yanacaksın,yanlız kalmazsın
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfire said:

çok yakıyor i30

Abi naptın yaa :) i30 manuel benzinli kullanıyorum izmir şehir içi ortalamam 7.5 lt ? dizel manuel kullananlar da çok memnun araçtan. çok yakıyor diye otomatik dizel için falan diyorsan kabul harbi yakıyor.

i30 konforu,yol tutuşu ve donanımı ile ciddi alınası bir araç.
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

Skyfire said:

çok yakıyor i30

Abi naptın yaa :) i30 manuel benzinli kullanıyorum izmir şehir içi ortalamam 7.5 lt ? dizel manuel kullananlar da çok memnun araçtan. çok yakıyor diye otomatik dizel için falan diyorsan kabul harbi yakıyor.

i30 konforu,yol tutuşu ve donanımı ile ciddi alınası bir araç.

Şehirici 7,5 litre mi? 1.5 Dizel araba?

2 tonluk 2.0 arabaya ben normal kullansam o kadar yaktırıyorum şehir içinde. Nesi az yakıyo ya çük kadar araba ağırlığı yok bişeyi yok.

Dizel fiesta al daha iyi, gerçi ford kalitesizliği ama en azından çok daha az yakar.

---

Manuel benzinliymiş. 1.6 litre yamulmuyosam.

1.6 benzinli atmosferikse iyi sayılır o zaman. 1.4 ise birazcık yüksek.

Ama atmosferik benzinli motor alınır mı zaten bu devirde, 3 kez falan düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

@seagle

abi ilk olarak çük kadar araba dediğin c sınıfı ve 1.4 ton. sınıfının en geniş iç hacimine sahip araçlardan biri. Benzinliler 1.6 gdi 135 bg lik motora sahip :)Bİrde atmosferik motorlar hep aynı kalmıyor herhalde geliştiriyor adamlar. hyundai kullanıyor işte dünyada satış rakamları falanda çok iyi . i30 zaten 2012-2013 başta top gear olmak üzere bir çok yerde yılın otomobili seçildi.

Abi birde sen bence i20 ile karıştırdın sanırım? 2. tonluk araç demişin 1.7 tonluk aracımızda var opel insignia 180 lik. 10.lt den aşşagıya yakmaz kendisi :),sonra ilk 1.5 dizel yazmıştın sonra 1.4 ise çok diyorsun çok karıştırmışsın.

sana 1.4 ten de örnek veryim. i30 dan önceki aracım yeni j kasa opel astra 1.4 turbo 140 bg araç . performans konusunda i30 dan daha başarılı bir araç degil kullandıkça anlıyorsun ayriyetten kullandıgım 2-3 sene boyunca 9.0lt nin altını göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benzin otomatik i30lar zaten sınıfının en çok yakan arabası belkide.Dizel otomatiğinin bile 7.2 sehirici fabrika verileri var.Atmosferikte şu anda mazda devrim yaptı gibi.Benzin otomatiginin 7 litre gibi fabrika verisi var.Zaten gönlümdeki arabada o ama hem şu anda sıra beklemek gerekiyor hem de sıfır almak büyük risk mazdayi...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-6-aylik-sifir-arac-158480627/detay

su aracın fıyatı ıyı gıbı degıl mı sankı?Gercı alfaların kırmızıları cok guzel de fıyatı ıyı geldı bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-1.16i-comfort-166012828/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2013-model-bmw-116i-comfort-paket-borusan-cikisli-167839989/detay

Birde dıyorum 2013 model Bmw 1.16 ya mı yurusem?Fİyatları nasıl sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

bmw'ler 13 14 yakıyodu ben incelerken. bir de yedek parçası falan pahalı olmaz mı onun.

Yeni Bmw ler 8-9lt yakıyor artık.Yakıtı ne uzer,ne guldurur misali.Benim derdim alacagım araca 1 yıl kadar binip satacak olmak.Bu 1 yıldada klas bir arabaya bineyim diyorum.O yüzden satarken zarar etmek istemiyorum çok fazla...
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

klas
bmw 1.16
asdasf

Marka anlamında söledim.Sonuçta arac Bmw.Kusura bakma da zaten 70bine bu modellerin üst sınıf son 2-3 yıllık araçlarına binemezsin. Bmw 1.16=Audi A3=Mercedes A serisi=Volvo S60.Bunlara en yakın hatta performansı daha iyi Guilettalar var işte.Valla 60 bine Megane'a,70 bine Golf'e bineceğime evet dalga geçtiğin 1.16 ya binerim daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-center-dan-2012-giulietta-1.4-tb%2Cotomatik%2Ccam-tavan-full-167856879/detay

Gittim,gördüm.Aracta hiçbisey yok.Tertemiz araç.Extralarıylada inanılmaz yakışıklı duruyor.Sanırım gözü kararttım ve alıyorum.Fiyat nasıl diyeceğim ama sanırım Alfaların piyasasını bilen çok kimse yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-center-dan-2012-giulietta-1.4-tb%2Cotomatik%2Ccam-tavan-full-167856879/detay

Gittim,gördüm.Aracta hiçbisey yok.Tertemiz araç.Extralarıylada inanılmaz yakışıklı duruyor.Sanırım gözü kararttım ve alıyorum.Fiyat nasıl diyeceğim ama sanırım Alfaların piyasasını bilen çok kimse yok...

Aldım bu aracı 61'e.Süper bir araçmış bu Alfa valla.İnanılmaz keyifli sürmesi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...