darkageman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Öncelikle selamlar arkadaşlar SAMSUNG HD103SJ hdd'im var cızırtı yapiyor forumlarda inceledim ama emin olamiyorum sesleri internet sayfası açtığımda birşey oynadığımda bilgisayar acılırken ve acıldıktan sonra oyun oynarken baya takılıyor yükleme yaparken. Cızır cızır diye ses geliyor kafa atmayla alakası olduğunu düşünmüyorum hdd scana tarattığımda; UltraDMA CRC Errors Current Pending Errors Count hatalı gösteriyor kablolarını değiştiriyorum gene ikisi yanık duruyor ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum. Aklımda yeni HDD veya SSD almak var. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 low format işe yarayabilir şu uzun sürenlerden (1-2 saat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bende onu düşünüyorum da emin olamiyorum pek yaptıktan sonra da yaparsa vs bakalim ya 1-2 gün daha beklerim olmadi delireceğim yoksa cızır cızır sayfa aciyorum cızır parçalayasım geliyor hdd'yi içinde dosyalarim olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 hdd gidiyor, low format cozum degil tam tersi olayi dramatik olarak arttiricak bisey. yedeklemelerini yap yeni diske gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 İçinden 60 gün say. R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 KHaRoN said: yedeklemelerini yap yeni diske gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 gurumuz soylemis ama hdd den cok ccanı yanmis biri olarak ben de GG diyorum bence en temizi pc de cok buyuk diske gerek yok alican bi 2-3TB stabil bi harici sonra böyle topikler açmak zorunda kalmican kafan rahat caliscan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 saolun zaten bende öyle düşünüyordum yeni almayi bakalim hayirlisi wd serisi veya seagate alacağım 1 tb ayarinda marka olarak önerebileceğiniz varsa onları da duymak isterim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ssd zamanı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 2-3 tane hdd markası var zaten kaç paran varsa ne oluyosa alcan geçicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar