Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hdd'den cızırtı sesleri gelmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle selamlar arkadaşlar SAMSUNG HD103SJ hdd'im var cızırtı yapiyor forumlarda inceledim ama emin olamiyorum sesleri internet sayfası açtığımda birşey oynadığımda bilgisayar acılırken ve acıldıktan sonra oyun oynarken baya takılıyor yükleme yaparken. Cızır cızır diye ses geliyor kafa atmayla alakası olduğunu düşünmüyorum hdd scana tarattığımda;

UltraDMA CRC Errors
Current Pending Errors Count

hatalı gösteriyor kablolarını değiştiriyorum gene ikisi yanık duruyor ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.

Aklımda yeni HDD veya SSD almak var.

Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
bende onu düşünüyorum da emin olamiyorum pek yaptıktan sonra da yaparsa vs bakalim ya 1-2 gün daha beklerim olmadi delireceğim yoksa cızır cızır sayfa aciyorum cızır parçalayasım geliyor hdd'yi içinde dosyalarim olmasa
Mesaj tarihi:
gurumuz soylemis ama hdd den cok ccanı yanmis biri olarak ben de GG diyorum bence en temizi pc de cok buyuk diske gerek yok alican bi 2-3TB stabil bi harici sonra böyle topikler açmak zorunda kalmican kafan rahat caliscan
Mesaj tarihi:
saolun zaten bende öyle düşünüyordum yeni almayi bakalim hayirlisi wd serisi veya seagate alacağım 1 tb ayarinda marka olarak önerebileceğiniz varsa onları da duymak isterim .
  • Yeni Oluştur...