arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 nereye gitsen 3 turda cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 yok valla. bana güya spot olduğu söylenen (youtube guide vs) 3 noktalı bi tur yapıodum, sadece 1 noktada çıkıo. ben her gittiğinde goblin çıkan spot hiç duymamıştım ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 niye bu kadar goblin kovalıyorsunuz ya bir kere vault yapıp gold cıkaran gemi aldıgınız vakit para azaldımı tak gemi gir t6 ya ortalama bir tur 5-10 milyon gold. e zaten 15dk suruyor bi run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Zaten amaç gemi almak benim için. Hala tek vault göremedim, gold sürekli 1-5m arası gidip geliyor. HC'de gold zaten büyük dert üstüne sezon olunda 2x dert oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Ragefreakyo said: split bounty ile goblin farmdan daha çok goblin kesebilirsiniz sanırım doğru demişsin ben de überkey farmlarken buldum 2 kere. gerçi sırf zaman kaybı olarak geliyor artık vaulta girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 FreEmoon said: Zaten amaç gemi almak benim için. Hala tek vault göremedim, gold sürekli 1-5m arası gidip geliyor. HC'de gold zaten büyük dert üstüne sezon olunda 2x dert oldu. caverns of arachnae mi ne var ya, act1. köprü bulman lazım. köprüde bir boss oluo. o boss orada ise öldür, altındaki yeri aç (önünde de chest olacak), oradan goblin fırlıo. köprü ya sol altta ya da sağ üstte oluo. boss da 3 game de 1 fln çıkıo kesin. boss u kesince goblin %100 çıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 O bossu biliyorum ya, goblini hepsetmiş örümceği diyorsun. Hiç farmlamıyordum onu, bir bakayım. Ben über key topluyorum. nerdeyse her 4 boss turunda 1 tane goblin görüyorum ama işte kısmetsizlik teki bile portal açmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ben bigün kendim denemek için farmladım 4. seferde açtı, sonra 10 kere daha kestim açmadı. ertesi sabah devo için girdik 2. 3. seferde mi ne açtı, sonra açmadı yine sdkjsal inat ettim bi kere daha giricem, sadece gold gearla girince noluo görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Dworgian said: o boss orada ise öldür, altındaki yeri aç (önünde de chest olacak), oradan goblin fırlıo. Cocooned victim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar