barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 seni istemeyi sen neden istiyorsun. gitsene başka ev mi yok.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Yok? Baya yok, 2 aydır ev arıyorum, çok fena piyasa.
Somon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 now sen home bulamazsan where kalacaksın friend'in var mı orada
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 asdhasdhsa ablamda reside etcem
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ne bekliyordun kı? Yani anlattıkların çok normal şeyler.
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Chemical said: Evi büyük kısımla türk olmam yüzünden vermiyorlar, ama paperwork'üm tam, garantörüm var, param var, eski landlordumdan recommendim var e herşey tam olunca bahane bulayıp, eeee ööö ÖĞRENCİYE VERMEYOK yapıyorlar, halbuki o da yasak. Dutch arkadaşlardan öğreniyorum, aynı fiyatlardaki evlere takır takır çıkıyorlar aynı bölgede, bana gelince hayırı basıyorlar. AVRUPAYA hoşgeldin a adasdasdasdas
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 konu bi sekilde sunnet derisine baglanirsa haber verin
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 off viyana da olmuştu bu muhabbet aynen bana. yaklaşık 2 ay ev aradıktan sonra türk mahallesi(Favoriten) denilen yerde yalvar yakar 30m2 biryer bulmuştum. fck eu
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 koyden cikip, yasamaya koye gidiyosunuz.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 eve almadılar, organizasyon evet ayrımcılık var dedi, yarın telefonda konuşucam, yasal ne yapabiliriz onu sorucam, evim yok temmuz sonundan sonra, ablamda kalmak zorundayım bir yer bulamazsam.
GEd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Türk öğrenci derneği yok mu şehirde?
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 GEd said: Türk öğrenci derneği yok mu şehirde? Abi bunlar o kadar iyi fikirler değil bu ülkede, çünkü ayrımcılık engelleme ve entegrasyon diye gidiyor politika, yani türklerin cıvık cıvık gruplaşmasını istemiyorlar, ghetto vs oluşuyor çünkü.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi şimdi yalan yok biz de kürtlere vermiyoruz evleri kiraya, evsahibini anlayabiliyorum az çok. aslında böyle bi ayrım yapmam çok yanlış ama elden bişey gelmiyor malesef.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 çok safsın abi ya,eve vercen paranın yarısını bi tane tek fazladan odası olan hatuna versen sana ayda 10 kere domalır üstüne evde oda verir dsfgfdg plz ya
Öne çıkan mesajlar