Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk "anti discrimination complaint"'imi başlatıyorum hadi bakalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1- turksun. adın çıkmış.
2- öğrencisin. itlik kopukluk yapacaksın.
3- penisine garip garip şeyler yapıyorsun.

sonra da yok efendim bana ev vermiyorlar. lan tabiki vermezler.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Bir de bi adam aynı eve bir kız bir erkek çıkarsa vergi indirimi almak için devlete evli çift olarak kaydediyordu, yanlışlıkla evleniyorsun yani ülkede tanımadığın kıza.

bunu yapan avrupa yerlisi olamaz abi
göçmen arap türk kırması falandır
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Tipte sıkıntı yok, bilgileri verince landlord reject ediyor, agencyler ile aram iyi, türke benzemiyorum hollandalı sanıyorlar genelde.

kafayı arkaya çevirebilsen aynı hollandalısın.

http://img.photobucket.com/albums/v636/ni-mh/DSC_1241.jpg
Mesaj tarihi:
Chemical said:

manyaklık yaptıkları, endtascı gelip ev renovate edicek, döşücek, ben çıkarken bidahaki tenant'a kalıcak 2 sene sonra, hala mıy mıy.

translate ile okudugum yarı türkçe yarı ingilizce

merak edenler varsa

manyaklık yaptıkları, kiracı gelip ev edecek yenilemek, döşenecek, ben çıkarken bidahaki kiracı kalıcak 2 sene SONRA, Hala MIY MIY
Mesaj tarihi:
Somon said:

Chemical said:

manyaklık yaptıkları, endtascı gelip ev renovate edicek, döşücek, ben çıkarken bidahaki tenant'a kalıcak 2 sene sonra, hala mıy mıy.

translate ile okudugum yarı türkçe yarı ingilizce

merak edenler varsa

manyaklık yaptıkları, kiracı gelip ev edecek yenilemek, döşenecek, ben çıkarken bidahaki kiracı kalıcak 2 sene SONRA, Hala MIY MIY

asfd türkçe konuştuğum tek insan ablam lan, o da 4-5 senedir burada olduğu için kayıyor dil.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

Abi tipin çok hollandalıymış gerçekten, o lepisla sarı saçların olsun 1.95 boyun olsun, g leri teleffuz edişin olsun...

dutch'lara benzemiyorum ki, ama genede dutch sanıyorlar.
Mesaj tarihi:
ahahah bırak yea ne hollandalısı bildiin bırsalı kamil tipi var abi sory.

bi de avrupanın göbeğinde bile varmış bu at hırsızlığı ben de memleketteki ev sahiplerine söverdim. her yerde aynıymış.sgdjkkjbsnd
Mesaj tarihi:
o değil de, en son yer hala karar vericek 1 yıl kira ödemeyi, ama ilk reject nedenleri öğrenci olmammış, eğer 1 yıl kira vericem dememe rağmen vermezlerse baya rahat şikayet edebiliyorum adamları ayrımcılık yaptıkları için.
  • Yeni Oluştur...