traptorex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bu api key neden kullanılmaz. ne eve formunda karakterimin api keyiyle girebiliyorum nede şu similatör programına karakterimi yükleyebiliyorum. Aceba bu verification code çok uzun benmi şifre yazmalıyım diyorum. Kısacası API keyi kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 en son kullanılıodu? bi dummy api yaratıosun ıstedıgın ozellıklı expire date giriosn tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bu expire date dediğimiz şu anda oyun süresinin biteceği zamanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Api için son kullanım tarihi belirliyosun bir nevi. Yazdıgın tarihten sonra o api key geçersiz oluyo gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 yaa yanen dediğiniz gibi yaptım evebord.com ilk sayfasından giriş yapıyorum id ve v/code ile "No account was found with the details provided" uyarısı alıyorum. üyemi olmak gerekiyor aceba eveborda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 eveboard apin sayesinde karakterini goruyo apiyi giremediysen başarılı şekilde düzgün bi api kullanamadıysan çalışmaz zaten düzgün api yaratıp copy pastele girmeyi becermen lazım yazdıklarından anladığım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar