mani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Avermedia'nın usb aletini aldım ama iade edecem sanırım. Zaten software'in cd-keyi çıkmadı içinden. ulead'in video capture programını indirdim kurcaladım biraz ama görüntü var ses yok. Canon UC-V100 video camera var. composite kabloyla bağlı. sarı ve beyaz. Neyse derdim şu. Bu işi Bakırköy civarında yapan fotoğrafçı var mıdır bildiğiniz. Bakırköy yoksa avrupa yakası. iyi yapacak, hesaplı yapacak. ne kadara yapar bilmiyorum pahalı birşey değildir herhalde diye tahmin ediyorum. 4-5 tane kaset var işte tek dert gerçek zamanlı kayıt yapabiliyorsun. Vereyim usb belleği aktarsın sonra ben editlerim parça parça. Varsa bildiğiniz bu tarz bi yer paylaşırsanız sevinirim. Hani kenar mahalle fotoğrafçısına gidip rezil etsin istemiyorum kurcalaya kurcalaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bunlara bakabilirsin dediğin olayı yapıyorlardır muhtemelen Ajans RED zeytinlik mh.yakutlu sk.batman apt.no:2/3 Stüdyo Tamer aker işhanı fişekhane cad.no.18 Ufkun Foto lavantan sok. ağaç saray ap. no:4 Foto Kent incirli cad.teyyareci nurettin sok. no : 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 beşiktaş sinanpaşa pasajında yapıyorlardı eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kadıköy yazıcıoğlu karşısında beta dan cd ye aktaran bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bakırköyden kadıköye gitmek deniz otobüsüyle falan daha kolay olur diye yazdım bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar