Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Rewendor said: Arkadaş referans mektubu açılır mı? Mühürsüz olması da ilginç. Bu işin bir raconu vardır. 3 tane okula başvuracaksan 4 tane, 5 tane okula başvuracaksan 6 tane referans mektubu istersin, bir tane başvurmayacağın okul sallarsın hocaya. Sonra açar onu okursun. Ha, okuduğunu anlamak da ayrı bir beceri. Akademisyenlerin kullandığı belli kod cümleler var çünkü, sana "aa iyi bari" dedirtecek bi cümle aslında "Bu adamı almayın bak haa" anlamına gelebiliyor satır arasında. Ya bana güvendiği için açık verdi, hatta ben sordum "kapatmamız gerekmez mi" diye ama "teyit etmek isterlerse bana ulaşırlar zaten" dedi. İyi ki de açık vermiş ki gördüm hataları eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Ya bişey sorucam benim üniversite başka şehirde, mezun olalı da bayağı oldu hocalarla falan hiç bağım kalmadı. Referans mektubu olmasa noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ya olurda işte o donemde calıstıysan iş yerinden al mesela bakan yok daha cok imzalayan isme bakıyolar hocalarda cok iletişima ramıyo referansta git sizden su su dersi aldım de transkrit gotur yazıyolar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar