Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maltepe Belediyesi Vet. Kliniğine Sakın Gitmeyin.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

yaw he he
e5in yanındaki iki tane ittiriboktan şekilsiz "gökdelen"in yerleri mera arazileriydi. oralar öyle komple bostandı

ulan biz istenilen rüşveti vermedik diye apartmana 4 kat izni zor aldık
bizim arazimizden daha küçük yere adamlar 10+kat bina dikti

kime neyi savunuyorsun sen be
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

Psikolojik olarak zaten tırsak bi tip, dükkanda iş yaptırmıyo it sürekli kucagımızda ameliyattan sonrada sürekli kucagımızda yani bi fark yok. Narkozun etkisinden heralde heryerine çiş kaka yapmış bütün sildim temizledim birazda kendi kendine yalanarak temizlendi. Şimdilik iyi. Ameliyattan sonra bi ilaç vermenize gerek yok yazısı okudum. Zaten dikiş yapmamışlar yapıştırmışlar kesilen yeri. hayvana birde nasıl bi batikon döktülerse herifi siliyosun sildiğin bez simsiyah oluyo anasını satiyim. ulan döküceğin yer herifin pipisi bütün sırtından aşağıya batikon dökmek nedir ya?

yok abi bide dişi kedim var bu dükkanda baktığım onu hayatta oraya götürmem o hırçın zaten ısırır falan ordakileri döverler bide hayvanı harbi katil olurum bu sefer. paraya kıyar gider özelde yaptırırım.

ha yazılanları okudum. bu kartal'da 3 tane veteriner var. bi tanesi ahmet şimşek kolejinin yanında orhan diye bir herif. burada kartal civarında yaşayan insanlar oldugu için böyle spesifik yer veriyorum. SAKIN. herife sağ giden kedi ölü çıkıyo. bi kere herif zerre hayvan sevmiyo. hiç uzaktan yakından. hasta bi kedimiz vardı onu götürdüm herife öyle bir tuttu ki ensesinden napıosun lan davar diyip herife saldırdım o gün bu gündür herifin kapısından geçmem. şerefsiz köpeğin teki. kanülü bir söküşü vardı hayvandan görmeniz lazım hayvan can acısından annemin elini ısırdı 1.5 ay şiş gezdi eli. zerre gram acıma duygusu olmayan herifler.

ikinci bir herifte kartal çarşının içinde. o herif tam bir sahtekar. hırsız resmen. kediye normal ücretin %50 sini götürüyosa eğer köpeğe %250 çakıyo. zaten iyi veterineri hayvanı götürdüğünüz zaman hayvanla alakadar olmasından hiçbişi yapmıyosa başını bi okşamasından anlıyosunuz.

ben bi bok yedim aman siz yemeyin.

Abi ben de Kartal'da oturuyorum. Benim gittiğim veteriner var. Electroworld'ün karşısında. Gayet mis iş yapıyor. Çok cana yakınlar ve hayvanlarıda seviyorlar. Onlara git istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

riglous said:

"Tatar Ramazan" said:

Kartalın bbaşkanı Altınok, 5 senede tek icraatı 2 tane şekilsiz heykel oldu zaten, zamanında ona oy veren kafama mıçıym.

Kendine sahilde villa yaptı.

Maltepe Belediyesi'nin şikayet günü var, cts mi ne. Gidip anlat derdini. Biraz aklı varsa düzeltirler.

Yok maltepeyle kartal ayrı ilçeler, ikisinin de başkanları bok gibi ama kartaldaki Altınok bambaşka, 5 senede 0 icraat. Alevi nüfusun yakacık-atalardaki çokluğu sayesinde tekrar seçildi yoksa başarısından değil, ilk seferinde oy verdim pişman etti, şimdi başka yerdeyim valla artık geride kalanlar düşünsün sdf

bu adam minibüsleri sahile taşımadı mı o kartal girişindeki muazzam trafik rezilliğini çözmedi mi yahu? sadece gelip geçen biri olarak bildiklerim bunlar ondan soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartal merkezden kalkıyorlar, Ahmet şimşeğin oradan geçiyorlar. Sonra köprüden veya yukarıdan gidiyorlar işte. Sahil hattını kullanan minibüs yok. Zaten Esenkent minibüsleri falan da normal minibüs yolundan gidiyor. Kartal mesleğin oradan yukarı çıkıyorlar. Hala aynı trafik.
Sosyal ağlarda paylaş

He, hala öyle değişen birşey yok yav. Sahilde sayılır duraklar aynen ama o sahil duraklarından Ahmet Şimşek'in oraya geçtikleri zaman işler değişiyor. Orada da bi' 5 dakika bekliyorlar ve sırf sahil duraklarından gelenler değil. Esenkent, Kartal-Kadıköy hattı, Pendik-Kadıköy hattı. Hepsi bekliyor orada. Minibüsten bol şey yok o taraflarda.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar konu çok alakasız yönlere kaymış, bu seferlik uyarıyorumadssdfaf.

lan, adam ne güzel deneyim paylaşmış sizin yüzünüzden arka sayfada kaybolacak.

Shean said:

Abi ben de Kartal'da oturuyorum. Benim gittiğim veteriner var. Electroworld'ün karşısında. Gayet mis iş yapıyor. Çok cana yakınlar ve hayvanlarıda seviyorlar. Onlara git istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...