riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bilgisayardan bi dosyayı silmeye çalışıyorum ama aşağıdaki hatayı veriyor Dosya silme programları denedim ama sonuç vermiyor. Dosyayı yeniden adlandıramıyorum da. Ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 http://www.troll.me/images/y-u-no/computer-problem-y-u-no-restart.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 "Try moving to a location which has shorter path name, or try renaming to shorter name before attempting this operation" yazıyor. Bu olayları denedin mi? Atom karınca Rıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Başka bi yere taşımaya çalışınca aynı hatayı veriyor. Dosyaları yeniden adlandıramadığımı söylemiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bütün klasörü sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Yav olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 guvenli modda ac sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 googla da source path too long cant delete falan diye arat farklı çözümler çıkıyor onları dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Madcat said: guvenli modda ac sil. Tamam hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 http://www.emptyloop.com/unlocker/ ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Komik olacak ama shift delete denedin değil mi Rıza başgan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Format şart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kath said: Komik olacak ama shift delete denedin değil mi Rıza başgan ?denedim. safe mode'da çözüldü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar