bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 arkadaş 4 ay oldu hala kullanamadım ya. yükleme yapılmış, sitesinde sorgulayarak görebiliyorum. bakiye 0 görünüyor. IK yükleme yaptırmanız gerek dedi, gelen elemana yükleme yaptırmaya çalıştım kullanım süresi dolduğu için yükleme yapılamadığını söyledi. kullanım süresi ne abi, ne kadar uyduruk bir sistemdir anasını satayım. yok yükleme yaptır, yok kullanım süresi takip et. ekran kartı alacak para olmuş içinde ben hala yükleme yaptırıp da kullanıcam. nedir arkadaşlar çözümü bilen var mı? IK ile iletişime mi geçeyim yine? bir de set card ile mutfak alışverişi yapabileceğimiz bir zincir var mı bildiğiniz? migros vs. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 happycenter filan oyle abidik yerlerde geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 happycenter ne abi stripclub mı ashdausdhas oha böyle bir zincir mi varmış ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 burger kink gibi fast food zincirine git bir tane. orada yüklemesi var yapar mısın de. kapına gelen adamların bağlantısı olamayabiliyor. mahallenin ucuz marketlerinde vardır, zincirlerde zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 peki bir şekilde bunu nakite çevirebiliyor muyuz bakkal çakkal kovalayana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 komisyon karsiligi yapan yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar