Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bilgisayarı açtığımdan beri mouse çalışmıyor ekranın ortasında açılıştaki yerinde kalıyor.3 değişik mousela denedim driverlarını kaldırıp yeniden yükledim bios dan ps/2 ayarlarına baktım control panelden mouse ayarlarına baktım avuda kalktım takla attım olmadı hepsinde mouse sorunsuz çalışıyor diyor bununla biraz daha uğraşırsam ruh hastası olacam bana bir çare bulun[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Crippmind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Aynı şey bana da oldu gibi hatırlıyorum.pc açılırken reset atmayı denesene belki işe yarar...hey ciddiyim ben sanırım öyle düzeltmiştim.[hline]------|aces..high.. ---:<ı=coıııııı+ ------|/
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mouse un arka bağlantısını iyice kontrol et bir daha restartla.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hepsini kontrol ettim banamısın demedi[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 device managementten mouse u kaldırıp tekrar ekle.. belki düzelir..
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 sistemden mouse u tamamiyle kaldırarak sorunu çözdüm fikri ve manevi katkılarından dolayı herkese teşekkürler[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Öne çıkan mesajlar