kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Merhaba , Kullandığım mevcut laptopa ssd alıp taktım. Mevcut diski de bi box ile dışarı aldım , satın aldığım yerin de desteği ile ssdye kullandığım işletim sistemini kurduk ordaki arkadaşlar laptopımdaki eski keyi aktif etmeyi anladığım kadarıyla halledememiş ben de dün gece aktivasyon zımbırtısı ile aktifleştirdim , fakat anladığım kadarıyla o key adamların kurduğu sistemin keyi çünkü ertesi gün bu key kullanılıyor hatası aladım. Sorum şu diğer hard diskimdeki OS'in orjinal keyini SSD'deki OS'e nasıl aktarabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 neyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bu topic silinebilir yanlış yere açtığımı düşünerek donanım-yazılıma tekrar açtım . Kusura bakılmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar