BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 benimki dierk 1.1.1 patchini ceiyo bu 1.1.0 bundan sonarnmı bastan yukledimde wowu ona gore[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 blood open beta acc ıle sıteye logın olamazsın cunku sen tester degılsın sadece closed beta oyuncuları logın olabılır sıtede ama oyunda gır oyna ben kasıyorum sızlerde gelın hatta server belırleyelım dıcem ama ısım yok serverlarda cok komık bu arada benbde son us open client vardı gırdım update etti sonra action devam ama unutmayın patchledıkten sonra realm dosyasını tekrare degıstırceksınız unutmayın sakın buna takılan cok olur ona göre[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 step 7 i gectimde daha dogrusu yarısını hectim adres nası olcak bi hata veriyo ama neden veriyo anlamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 dogum tarihime ay ve gun yazamıyorum ondan olabilir heralde basıyorum ama bisey cııkmıyo ay/gun de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 iyi güzel girdik oyuna da ne isimler gozukuyor ne konuşmalar cidden single player oynar gibi oynanıyor oyun zevki yok pek ama sırf vakit geçsin diye oynanır bir hafta 2 hafta ne kadar sürecekse...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hmm. houston, we have a problem. 1.1.1 enUS patch ini yapıyor bende. normal midir?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 1.1.2 ile giriliyomus oyuna[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 oh be oldu sonunda cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Lind3r0th, 11 Aralık 2004 12:07 tarihinde demiş ki: blood open beta acc ıle sıteye logın olamazsın cunku sen tester degılsın sadece closed beta oyuncuları logın olabılır sıtede ama oyunda gır oyna ben kasıyorum sızlerde gelın hatta server belırleyelım dıcem ama ısım yok serverlarda cok komık bu arada benbde son us open client vardı gırdım update etti sonra action devam ama unutmayın patchledıkten sonra realm dosyasını tekrare degıstırceksınız unutmayın sakın buna takılan cok olur ona göre oke saolasin...o zaman us ob yi indiricem bi yerden aptal gibi silmiştim bitince ob...torrent te cok yawas uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 beyler bende ob us 1.1.1 var 1.1.2 patchini yapmaya kalkıyo ondada hata veriyo yapamıyo ben ne yapcam simdi nasi gircem oyuna yaw bi yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 nası hata veriyor? us 1.1.1 varsa gayet güzel patch'lemesi lazım. realmlist eu falan degil di mi? ben kore realmlist ile yapmıştım patch'i. gayet de iyi oldu. ama patch'ten sonra realmlist eski haline us'ye dönüyor. sonra acc bilgilerini kabul etmezse panik yapmayın, tekrar kr realmlistini girmeniz lazım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 1. Soru : Üyeliği yaptım daha sonrasında sitede login olmuyor.. Sizde de olmuyor mu ? 2. Soru : Beta Client'i nereden indirebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben bu kore serverından installer indirdim.. Ve yüklemeye başladı 2,5 gb.. Bu mudur bizim melet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya bende the file data corrupt diye bi hata mesajı veriyo ve BNUpdate critical error verip göçüyo deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kaydoldum, fakat bana US OB torrent'ı lazım.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: laiquendo, 11 Aralık 2004 13:27 tarihinde demiş ki: ben bu kore serverından installer indirdim.. Ve yüklemeye başladı 2,5 gb.. Bu mudur bizim melet.. evet ta kendisi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Beyler Kore de de olsa bi serverda bulusalım istiyorum :) bu nassı olucak peki hemen anlatayim ilk önce isim sırasına göre bi düzenleme yapıyorsunuz serverları, isimler gözükmüyo ok ama sıralıyo genede. sonra en basta 3 tane pvp serverı varsa tamamdır yoksa bi kere daha server name e basarak bi daha sıralıyorsunuz ve en basta 3 tane pvp server geliyor. bunnardan dün gece en bastaki High ortadaki low ve 3. cüsü normal priority idi. biz 2-3 arkadas üstten 2. olan low priority serverda undead olarak oynuyoruz bekleriz efenim :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 latency durumları nasıl? kore serverları normalde zaten baya kastırıyordu.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Omen lag nasil bide kac hafta sürecek yarin öbür gün bitecekse kalsin yaniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: laiquendo, 11 Aralık 2004 13:19 tarihinde demiş ki: 1. Soru : Üyeliği yaptım daha sonrasında sitede login olmuyor.. Sizde de olmuyor mu ? 2. Soru : Beta Client'i nereden indirebilirim.. 1. login olabiliyorum. 2. tıkınız us client'ini seçmeyi unutmayın, üstte eu ve us için 2 tuş var said: laiquendo, 11 Aralık 2004 13:27 tarihinde demiş ki: ben bu kore serverından installer indirdim.. Ve yüklemeye başladı 2,5 gb.. Bu mudur bizim melet.. kore client'i indirmesin? quest'leri falan da korece verebilir. hatta yazılarda vs de sorun yaşayabilirsin. us 1.0.1 beta client'ini indir bence. torrent'i yukardaki cevapta. said: Bogachan, 11 Aralık 2004 13:34 tarihinde demiş ki: ya bende the file data corrupt diye bi hata mesajı veriyo ve BNUpdate critical error verip göçüyo deli oldum tekrar download :( said: W3r3wolf, 11 Aralık 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Kaydoldum, fakat bana US OB torrent'ı lazım. bknz: yukardaki link said: Oky, 11 Aralık 2004 14:11 tarihinde demiş ki: latency durumları nasıl? kore serverları normalde zaten baya kastırıyordu. 700 civarı ping alıyorum. ama nerdeyse hiç hissedilmiyor. @omen: char isimleri ne? friends'e eklemeyi denicem şimdi, bi kontrol edeyim doğru server mı diye.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 benim char ın ismi Omen gene, bide Delyyy var ama onunkini tam ahtırlamıyorum yazarım bakınca, demin baglanıyim dedim 5000 ping aldı dün gece 750 ping le oynuyodum süper simdi nie kastı annamadım valla.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yaw ben bu dil olayini yapamadim pc en-xp deli olacam ne kazmayim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bence proffesion olarak Patience alin,kore beta da ihtiyaciniz olur...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 dil olayi için microsoft'un sitesinden korean language support u aratip,yükleyin kutucuk yerine harfler çikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 son patchi çekiyor birazdan gireceğim tekrar ne kadar sürecek bu beta?[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar