BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Var mı kimsede fazladan. Şimdi gidip nükleer santral tadında radyasyon yayan çin ürünü bişi almıyım diyorum elinde kullanmadığınız bi alet varsa talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Samsung galaxy y var ama işini görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 huawei ideos x5 var. ekranının kenarında karartı var, arka kapağı biraz nanay ama yerinde duruyor. sonra işte yatmadan yatmaya şarj etsen iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 İmam olabilri kargo yapa bilin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 lg var bende bi tane. modeli bilmiyorum inan ki tek sorunu sd kart yuvasının bozuk olması. yaptırırsan al gönderiyim. şarj aleti olmayabilir ama blackberrylerle aynıydı (en azından ozamankilerle fasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ben kullanıyorum şu anda başka telefonum yok :Ç telefonu yakında değiştiricem o zaman boşa çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 asdfasdfasdfas bana simdi lazım lan eahuahu neyse saolasın genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yok mu yaw calısan android telefonu olan email felan bakmak icin sirket hattında lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Karşılığında ne alıcaz. Alt dudak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bide yaz geldi bizim karpuzcuya güzel karpuz geliş alırım orta boy bi tane istersen euahueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ben al dudak diyorum adam dürüm diyo. Karpuz da mecazi anlamdaysa olur cnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 everelim senide kurtulalım sigıl android yok düz var lg cholocate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 olm benden alt dudagı napcan anamadım ki hayır yane nasıl bi imaj var kafanda benim için bilmiyorumda eski albumlerde resmim var yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Vermiyorum lan. Ne kıymetli alt dudağın varmış. Bide topiği güncel tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar