KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 KHaRoN said: Katibimizin de izniyle sadece bilgi olmasi amacli yaziyorum, yanlis anlasilmasin. 500d vs 450d ikisi asagi yukari ayni kameralar, aralarinda 7-8 aylik bir surec var. Ayni islemciyi kullaniyorlar (digic3) , 500d 15mp, 450d 12,2mp 500d video cekebiliyor ( en buyuk update zaten buydu) (1080p@20fps) uzerindeki ekran 500d de daha yuksek cozunurluge sahip fakat ayni boydalar. (kompozisyonu kontrol etmek disinda kullanan gormedim o ekrani, video icin kullanisli elbette) 500d 2 stop daha yuksek iso ya cikabiliyor kagit ustunde ama reel kullanimda ortada bir fark yok zira ikisi de 800 iso ustunde camurlar. benim sattigim sadece kamera body si, ve aksesuarlar ve mint condition. Katibimin ki kit 18-55 lens ile geliyor. video çekimi ve lcd çözünürlüğü çok büyük fark, hakkatten çok büyük fark. sadece arkadaki lcd bile o kadar büyük bi farkki.. iki makinayı eline alan, aradaki fark neyse öder ve 500d yi alır. en azından ben öyle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 KHaRoN said: Ayrica almiyorsun ki , hemen birlikte lens de satiyordum :P Birlikte yollayiveririm. Muthis mevsimi geçmeden bi de bisiklet alacağım, böyle daha hesaplı olacak :) yoksa öğlen gtalk'tan dürtecektim seni, sonra baktım lens ayrı acelesi yok dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Stimpak... Öm gönderdim görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 eveet bugün itibari ile stimpak a canon makinemi de satmış bulunmaktayım Bir tek psp kaldı elimde isteyen olursa güzel bir fiyata onu da vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Katibim sağolsun deli bağlar gibi paketlemiş, foam'dan dolgudan esirgememiş makine kargoculara rağmen sapasağlam geldi. Xperia z'mi garantiye yolladım emektar telefonla paketin fotoğraflarını çektim ama onlar da bozuk çıktı foto koyamıyorum :( Ben paketi teslim aldıktan sonra aramayı unutmuşum sağolsun aradı sordu. Dört dörtlük alışveriş oldu, öbüyorum buradan kendisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Teşekkür ederim bir başka satışta görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar