Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Herkese selam elimde kullanmadığım bir iki parça bişey var satmak istiyorum 1. Canon 500D dslr makina 18-55 lik mercek taşıma çantası filtreleyici ve ıvırı zıvırı ilee birlikte 1000 tl 2. Sony psp içinde gta assasin creed nfs ve bir iki oyun daha var şarj aleti ve kutusu ile birlikte 300 tl 3. İpod touch 32gb biraz kozmetik çizikleri var kulaklık ve şarj yok fiyat 300 tl 4. Birde tripod satmaktayım 40 tl ama duruma göre makine ile birlikte hediye de verebilirim kutlu taşıma çantalı 5. Birde elimde windows vista ve w7 var onada fiyat vermedim bakalım duruma göre Fiyatlar pazarlığa açıktır İlan fotolarını en kısa sürede koyacağım şimdilik kolay gelsin herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tripodun markasi modeli ne? Ya da su terazili ayagi saglam basan biseyse 25 lira veririm istanbuldaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ipod touch kacinci jenerasyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Tripod petrix marka sağlam bişi ama sıkıntı olmaz İpod sanırım 3 yada 4 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Hah bu dükkandan gözüm kapalı alırım, adam memur yeri yurdu belli mayışlı yamuk yapmayacak bir arkadaşımız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 "Tatar Ramazan" said: Hah bu dükkandan gözüm kapalı alırım, adam memur yeri yurdu belli mayışlı yamuk yapmayacak bir arkadaşımız sdf Eyw bro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 3 aydır 20k borcum var adama istemiyo, o kadar iyi satıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Sen adliyeye bi git ilamdız takip başlattım gelmedimi teplikat ?? :) Bu arada tripod gidiyor gibi haberini olsun özellikle canon dslr makineye dikkat çekerim deklanşörüne toplasan. 100 kere anca basmışımdır o derece :)) Haydi bakalım paticikler katibin dükkanı bu gece 12 ye kadar açık :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ilamdız ne anlamadığım için atmışımdır çöpe direk fatura diye :S sdf neyse satıcı 5 yıldızlı tavsiye ediyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Tşk ederim bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hayırlı satışlar devrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Vay devrem neredesin yahu habercide de göremedim seni :) Bu arada senin emektar 106 yı da inşallah satarız bi gün burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 foto makinesini 670TL ye alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Olmaz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 canon d500 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sahibinden-tertemiz-canon-500d-166511108/detay/ psp http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sahibinden-temiz-psp-166512031/detay/ Meşhur üçayak :D http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-sahibinden-ucayak-166511824/detay/ ipod touch 32 gb http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-sahibinden-ipod-touch-32-gb-166511583/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 106yı torunlara bırakmayı planlıyorum abi ne satması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bi 6 ay kadar sonra olsa foto makinesine niyetlenirdim ama bu hala kart borçları bitmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kısmet me moskitom bakarsın sana nasip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 aypodun ustunde inek mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yok yav bizim yeğen bi ara kullandı da bi zımbırtı yapıştırmış öyle verdi bende baktım güzel duruyor ellemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 aypoda niyetliyim katibim ciğerim, yanında o dantel örtüyü de isterim ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 once ipoda hallendim de, sonra dedim ulan apple`a para kazandiracagima 50 liralik mp3 calara hallenirim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ipod un yanında dantel örtüye de niyetlenen arkadaşlar :D Dantel örtü fiyatı tuzludur biraz :D Şaka bir yana ipod a niyetlenenler öm lerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Madcat said: once ipoda hallendim de, sonra dedim ulan apple`a para kazandiracagima 50 liralik mp3 calara hallenirim dedim. Takdir senin bro :D apple kalitesini arama sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 allah baska dert vermesin abi :) ama guzel ya alinir bence kesin biri alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar