Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 halk plajına sol taraftaki beleş plajdan çaktırmadan girip ileryebilirsiniz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 fethiye, ölüdeniz efsane yer ya. gerçekten çok güzel. ama eylülde veya mayısta falan gidin. sıcak dönemde çok çok kalabalık oluyor, boku çıkıyor. otel olarak geçen liberty hotels fethiye'de kaldım. sentino diye bi otel var içinde orası. çok güzeldi. tavsyie ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tesekkurler efendim cok makbule gecti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bi de tabi ben coluk cocuk gidecegim apart kiraladim 10 kusur gun.arabayla sagi solu gezeriz vs diyordum ki yeme icme kotu kacacak gibi gorunuyor..olmadi yemegi odada yapar gezmeye bi bira icmeye cikariz.. tavsiye edilenler trip adv ile booking saolsun. kayakoy civari mangal.. gunluk tekne turu bizde muhtemelen olu deniz koyunun karsi sahilindeki ozel beachlerde takilacagiz. haftada 3-4 gunde disarida yesek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ölüdenizde Bella Gusto'da yemek yiyin, italyan hemen sahilde, fiyat/perf yok öyle bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 saol damien..bir de o sirada en uctaki pideciyi ovuyorlar..esas josephs cok guzel demisler de nerede oldugunu bulamadim haritada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 cok guzel review olmus yalnız bız balayında gıtmıstık oludenız tarafına, oludenızde 1 gun durduk =) o kadar cok gezılcek yer varkı orda di, bi araba ayarla gene gecen seferki gibi, güney güneybatıda random takılsan bile yeter. Bide bazen bazı oteller cok uyguna geliyor, biz paradise gardenda cok uyguna kalmıstık. araç olsun ama, gezersıun bolbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kelebengler fln kaşa kadar sahilden yardirin tekneyle koylari geze geze misss missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar