tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bakireliğine isyan edip kızlara ateş açan Elliott Rodgers toz kullanıyormuş arkadaşlar. http://nypost.com/2014/05/28/friend-say-ucsb-killer-was-hooked-on-creatine-supplement/ kasları balon gibi şişiren, bırakınca yağlandıran bu ilaçların tek zararı karaciğer ve böbreklerinize değil anlıycağınız. aynı zamanda mood swings e yol açıp sağda solda insanları öldürtebilir size bu başlık üzerinden l-creatine kullanan sporcu arkadaşlarımı uyarmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 kreatin herkesin vücudunda bulunuyor la zaten 2 gr fazlası beyni etkiliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Creatin pazarlama hikayesiymiş zaten de, protein tozuna boş değilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 steroidler de bulunuyor vücutta protein tozu, kas yapıcılar, l-carnitine ve creatine gibi doğal olmayan ilaçlardan uzak duralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Toz deyince başka şeyler anlaşılıyor. Fuhuşturucu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 olm ben bunu okulda kantinin ortasında sakin bi şekilde çantamdan çıkartıp masaya döküp kredi kartı vasitasıyla burundan çekmiştim sdfsdagfsadfasasdf havası değişmişti kantinin birden kimse de bişi demedi öyle kalktım gittim sonra, deli gibi burnum akmıştı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 creatine deyince aklıma geldi anlatayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 evde 2 kutu creatine var 2 sene öncesinden kalma. ben de salonda falan burundan çekmeyi düşünüyorum. başka işime yaramaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 tili'nin apocalypse hazırlıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Laorx said: kreatin herkesin vücudunda bulunuyor la zaten 2 gr fazlası beyni etkiliyor sanki lan olm trollüyorum bi zararı falan yok hiçbirinin bilinen. l-creatine katliam yaptırıyomuş diyince anlarsınız sandım. isteyen kullansın, hiç faydası yoksa placebo etkisi var hepsinin. benim param yok şu an hiçbir şey kullanmıyorum. param olsa tadı güzel bi whey alırım. ama ondan önce et alırım adam gibi, her gün tavuk olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 her gün kırmızı et yersem ölür müyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tiksinirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 kırmızı et dediği diğer et ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 OOOOOOOOOO MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar