Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

Mevlüt'e de 4-5 veririz. Hatta G.Töre falan da alınırsa Sneijder'in gidişi kesinleşir.

Töre tahminen BJK de olacak gibi gözüküyor. Rubin indirim yapmayı kabul etmiş. 5 civarı verip alırız ki Gökhan zaten gelip BJK doktorlarına vs. görünüp antremanları ziyaret etmeye vs. başlamış. İst'te yani

Bugün bizim abilerden biri transferlerden bitenler oldu. Toplu olarak KAP'a bildirecekler o yüzden bekleniyor dedi.

Sonra dedik, niye lan toplu acaba? diye asdfasd

her bokta olduğu gibi fiko ve kardeşlerine yine bir mantıklı şey bulamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

unity said:

yarin USA elenince bu hafta cuma gunune kadar Klinsmann gorusmeleri gerceklesecek. O is olur gibi geliyor bana.

sonrasinda da Huntelaar, Balotelli, Dzeko arasindan sec begen al denilecek Klinsmann'a.

klinsmann röpörtaj verdi tabiki hayır galatasaraya gitmeyeceğim diye çoktan. anca sallıyosun kız birgül
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

unity said:

yarin USA elenince bu hafta cuma gunune kadar Klinsmann gorusmeleri gerceklesecek. O is olur gibi geliyor bana.

sonrasinda da Huntelaar, Balotelli, Dzeko arasindan sec begen al denilecek Klinsmann'a.

klinsmann röpörtaj verdi tabiki hayır galatasaraya gitmeyeceğim diye çoktan. anca sallıyosun kız birgül

iste medya piyonu moriarty. haberleri leblebi gibi yutmayin kafayi kullanin biraz. adam round of 16 de ve daha ciddi bir teklif yokken ortada ne deseydi evet buyuk ihtimal GS ye giderim cok seksi kulup mu?

bir daha kafani kullanmadan yazarsan sana cevap vermeyecegim dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

yavhehe

hayır onu geçtim

Klinsmann signed a four-year extension with United States soccer in December to remain the manager through 2018. As part of the deal, he also became technical director with oversight of the youth national teams and player development.

abi seni kendi takımının taraftarları bile sallamıyo da sallayıp cevap verdik kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...