ZoqureS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Genellikle WWE yani World Wrestling Entertainment Türkiyede pek fazla tanınan bir spor değildir. WrestleManiacs'ı tanıtmadan ben biraz WWE'yi tanıtiyim bilmeyenler için, bu spor güreş gibidir ama biraz showa dayalıdır. Baya bi vücut yapmış oyuncular maçlar yaparlar. Maçlardaki yapılan hareketler gerçekten değildir ama bazı tehlikeli durumlarda olduğu oluyor. sonuç olarak seyretmesi gerçekten çok zevki bir spordur ve maçlar baya çekişmeli geçer.(offical webpage:www.wwe.com) Ama ne yazıkki bu maçları yayınlayan kanallar türkiyede gösterilmiyor ve bizde buna burdan tepkiliyiz. Bizde ingilizce içerikli bir site açtık ve türkiyeden ve dunyadan tüm WWE severleri bir yere toplayabilmek için. Sitede daha çok yeni. Sitemizde en son haberler, maçlar ve diğer multimedia dokumanlar ve tabiiki forum bulunmaktadır. Siteyi ingilizce açmamızın nedeni dedigim gibi türkiyede WWE nin pek fazla raabet gormemesidir. Genellikle türkiyeden WWE'yi takip edenlerinde offical siteden en son haberlere bakmaktadırlar. Site ingilizce içerikli oldugu için orta seviyede ingilizce bilsenizde olur. türkçe konuşmak kesinlikle yasaktır. umarım sitemizi beğenirsiniz. WrestleManiacs the HomePage of Real WWE Maniacs: www.WrestleManiacs.net[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 obarey, hulk hogan rulz. Bakayım nasıl site.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoqureS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hulk hogan bırakmıştı WWE'yi. fakat, onun maçlarınıda sitemizde ilerki zamanlarda bulabilirsiniz..[signature][hline]WrestleManiacs the HomePage of Real WWE Maniacs: www.WrestleManiacs.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Stingi çok severdim güççükken... Çoluğa çocuğa karışmıştır heralde o :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Aslında bunlar yalan ama işte herkes gerçek zannediyor , of of :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 peki hareketler yalansa, birbirlerini nasıl yenmiş oluyor bu adamlar? hep merak ettim bunu[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 alkış makinesi koyuyolar heralde Eno :P en sonda en çok alkışı alan kazanıyor ehehe. site güzelmiş.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Goldberg tek geçerim adamım benim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Rock derim başka bişiy demem[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Siteden indirdim bi tane goldberg vs therock, özlemişim bu amerikan güreşlerini.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoqureS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaşlar siteye üye olarak bize destek verebilirsiniz, buarada hergun yeni maçlar upload ediliyor. WWE'yi tanımlarken yalan kelimesi bence çok ağır, tamam WWE'nin gerçekçiliği tartışılabilir fakat asıl önemli olan maçı izlerken zevk duyuyormusunuz? ben böyle düşünüyorum, teşekkürler.. [Bu mesaj ZoqureS tarafından 03 Ocak 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Duymam mı. Hele o dişi 3 erkeğin arasına dalıp da en cılızını bacaklarının arasına sıkıştırıp tokatlamaya başladığında kendimi o cılızın yerine koyup bayağı fantazi yapmıştım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Tebrik ederim. Gayet profesyonel bir site olmuş. Üretken arkadaşlara her zaman saygı duyarım. Emeğiniz için kutluyorum...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 the rock hastasıyım.. wwf yi 13 yaşından beri takip ederim yani o biçim :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Eno, 03 Ocak 2005 00:51 tarihinde demiş ki: peki hareketler yalansa, birbirlerini nasıl yenmiş oluyor bu adamlar? hep merak ettim bunu bu şirketin özel scripterleri var devamlı senaryo yazmaktalar hatta şirketin sahibide eski bir güreşçi ara sıra kendisi de rol alıyor yapılan herşey daha önceden planlanmış olaylardır.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 İlginç bir site[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Güzel site içerik falan çok iyi[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hacker_X Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bu siteyi yapmamizin asil amaci Turkiyedeki ve tüm dünyadaki WWE fanlarini bir araya toplamak ve onlar icin daha cok kaynak saglamaktir cunku Turkiye'ye ve daha dunyanin bir cok yerine bu kaynaklar yeterince saglanamamaktadir yakinda daha da cok buyuyecez ve arsivimiz artacaktir (Bu arada bnde adminim) ayrica forumlara inglizce msj atiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bizim WWF şimdi WWEmi oldu? bide WCW gibi birşey vardı o nedir? Tek başına wc var bide herkezin bildiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dosyaları .avi atsanız daha az yer kaplasa daha rahat etse herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoqureS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 WWF ve WWE den önce WCW vardı, ilk kevin nash, goldberg ve rey mysterio o eski zamanlar yani ;) sonradan WWF oldu, daha sonra World Wrestling Entertainment yani WWE yapmaya karar verdiler. hikayesi bu.. ayrıca sitedeki dosyalarda zipli bir şekildedir guvenle indirebilirsiniz, sitenin uploadu iyidir. iyi eglenceler dilerim, sitemize üye olarak bize destek verin ;)[signature][hline]WrestleManiacs the HomePage of Real WWE Maniacs: www.WrestleManiacs.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 zipli olması çok iyi, ben de indirebiliyorum böylece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoqureS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 desteginiz için teşekkür ederim..[signature][hline]WrestleManiacs the HomePage of Real WWE Maniacs: www.WrestleManiacs.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar