littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 simdi ps4 salonda duruyor. salonda iyi bir tv var ama malum aile hayati olunca millet tvde izlemek istiyor, sen oynayamiyorsun. odam icin ufak ama iyi bir ekran ne onerirsiniz ps4 icin. ufak derken 27 inc mesela super olabilir. su thunderbolt'lara ps4 baglaniyor mu? zaten ben de pc yok mac var. ikisini de kotabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 27inç de ps4 oynicağına kasa toplasaydın bi tane pc sdfds 42inç den aşağı oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Red said: 27inç de ps4 oynicağına kasa toplasaydın bi tane pc sdfds 42inç den aşağı oynamam. ya salondaki zeballah gibi tv ayiptir soylemesi. 55 inc samsung smart tv ama su anda watch dogs yuklu ve oynayamiyorum mesela cildiracagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ikisini de kotabilir miyim? ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Fistan said: ikisini de kotabilir miyim? ne demek ? kotarabilir miyim diyecektim. yani thunderbolt alirsam mac book'u baglarim hem de ps4'u diye dusunuyorum da bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 littlebitpinti said: simdi ps4 salonda duruyor. salonda iyi bir tv var ama malum aile hayati olunca millet tvde izlemek istiyor, sen oynayamiyorsun. odam icin ufak ama iyi bir ekran ne onerirsiniz ps4 icin. ufak derken 27 inc mesela super olabilir. su thunderbolt'lara ps4 baglaniyor mu? zaten ben de pc yok mac var. ikisini de kotarabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 thunderbolt almak ne peki? thunderbolt dedigin hdmi gibi bisey, neyini aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aquila said: thunderbolt almak ne peki? thunderbolt dedigin hdmi gibi bisey, neyini aliyosun. https://www.apple.com/displays/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 uff bir milyon para isterler onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aquila said: uff bir milyon para isterler onun icin. orasi biraz oyle...iste o yuzden ne alsam diyerekten size soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 $999.00 hmm thunder varmı ps4 te ? hmm tr apple da 2.699,00 TL 299,89 TL x 9 aya kadar taksit veya 2.591,04 TL havale fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Red said: 27inç de ps4 oynicağına kasa toplasaydın bi tane pc sdfds 42inç den aşağı oynamam. 27 inç çok rahat geliyor bana ya. Büyük televizyon ps4 oyunlarında rahatsız etti niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar