Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bird Watcher /UNCLEBRO -DPChallenge Belki çok farklı yada muhteşeme gelmeyecek buraya koyduğum diğer fotoğraflar gibi.. Konusu "Doğadaki yüzler" olan bir yarışmadan aldım bunu. Orada gördüğünüz aletin ismide "Bird Watcher". Belki daha anlamlı olur şimdi :) Benim çok hoşuma gitti.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kuş bu?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hehe guzelmis, kadraj rahatsiz ediyo azicik ama konuya baya uygun olmus, ve nedense dürbünde soyut bir baykus surati gordugumu sanip duruorum her gözüm gittignde[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kus cok guzel :)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ehe çok hoş bird watcher :D martı da çok imalı bakmış ama[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben bayıldım. arka plan, gök yüzü falan da nedense hoşuma gitti. resmin odaklanılan yerinin ortada değil de alt köşede olması da hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kuş çokgzel türkiye'de yok ki böyle, anca güvercin her yerde.. ingiltereye gitsek aslında süper orası :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kuş bildiin martı işte sahile git war bi suru[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 martı? sahil? hmm yabancı kelimeler bana tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bence kadraz cok iyi. Evet biraz rahatsız ediyor ama etmeside lazım, sonucta bird watcher isimli bir fotorafa bakıyoruz ve dürbün bizi izliyor rahatsız olmamız güzel.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Bonecrusher, 05 Ocak 2005 01:34 tarihinde demiş ki: martı? sahil? hmm yabancı kelimeler bana tabii :) nie ya ankarada martı vede sahil isimli cafeler biliom ben git bak bakalim belki vardir :P (taam irencim taaaaam)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar