Malibu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 7 Gün sonra bitiyor. Aşağıdaki ss de açıkca görünüyor zaten. [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.[Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 04 Ocak 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 off :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende kore betadayım neden bende yazmıyor craftedbymalibu acaba kore clientinimi indirdin ondanmı yazıyor gerci kore clienti olsa korece yazardı bilgi verirsen clientin hakkıkında iyi olur.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
siee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bende benzeri bir$eye rastlamadim ama artik bitmesi gerek ya. Nitekim ne zaman biticek kaygisiyla oynamaktan biktim da :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben zaten oynayamıyordum bitsin tabiki bitsinki aramıza geri donun :)
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende de yazı kayboldu. kore beta sitesini altavistayla çevirdim bitiş tarihi hakkında bir şey yazmıyor. 1 hafta içinde biteceği rivayet sadece sanırım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Şimdi bende baktım da yazı bende de kaybolmuş. Ancak oyunda adam akıllı ingilizce bilen bi arkadaş var ona sormuştum o 7 gün hedesi yazdığında 7 gün sonra biteceğini söyledi. Tabi umarım ben yalancı çıkarım ne güsel oynuyorus mekanik ostardıma binerim hiç değilse :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yuh uymadan mi oynuonuz napyionuz.[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 7 gun içersinde kapansın kapanmasın sizleride avrupa final betasına bekliyoruz hem ne yapacaksınız korelilerin arasında
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya avrupa betasına nerden başvuracağız[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Avrupa betası henüz başlamadı bu 1 hafta içinde başvuracağımız adres wow un anasayfasında açıklanır. @deli: Yok uyuyorum da sadece uyuyup oyun oynuyorum ondan olsa gerek :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Öne çıkan mesajlar