Malibu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 7 Gün sonra bitiyor. Aşağıdaki ss de açıkca görünüyor zaten. [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.[Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 04 Ocak 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 off :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende kore betadayım neden bende yazmıyor craftedbymalibu acaba kore clientinimi indirdin ondanmı yazıyor gerci kore clienti olsa korece yazardı bilgi verirsen clientin hakkıkında iyi olur.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende öyle birsey yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bende benzeri bir$eye rastlamadim ama artik bitmesi gerek ya. Nitekim ne zaman biticek kaygisiyla oynamaktan biktim da :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben zaten oynayamıyordum bitsin tabiki bitsinki aramıza geri donun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bende de yazı kayboldu. kore beta sitesini altavistayla çevirdim bitiş tarihi hakkında bir şey yazmıyor. 1 hafta içinde biteceği rivayet sadece sanırım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Şimdi bende baktım da yazı bende de kaybolmuş. Ancak oyunda adam akıllı ingilizce bilen bi arkadaş var ona sormuştum o 7 gün hedesi yazdığında 7 gün sonra biteceğini söyledi. Tabi umarım ben yalancı çıkarım ne güsel oynuyorus mekanik ostardıma binerim hiç değilse :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yuh uymadan mi oynuonuz napyionuz.[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 7 gun içersinde kapansın kapanmasın sizleride avrupa final betasına bekliyoruz hem ne yapacaksınız korelilerin arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya avrupa betasına nerden başvuracağız[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Avrupa betası henüz başlamadı bu 1 hafta içinde başvuracağımız adres wow un anasayfasında açıklanır. @deli: Yok uyuyorum da sadece uyuyup oyun oynuyorum ondan olsa gerek :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar