Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel Devil's Canyon

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Yummy, ne zamandır yeni cpu çıkarsalar da benim eskileri değiştirsem diye bekliyorum. hashwell'in aksine gaming için tasarlanmış gibi (hashwell'de öyledir belki, bildiğimden değil).

A recent leak has revealed some information surrounding Intel's Devil's Canyon processor, which is set to be an enthusiast Haswell part designed for overclockers with new thermal interface material. Devil's Canyon was first detailed back in March, and it looks like it'll be released very soon.

The leak has revealed that Devil's Canyon will actually be two separate CPUs, a quad-core i5 as well as a quad-core i7 with hyperthreading. The i5 part, known as a the i5-4690K, will be clocked at 3.5 GHz with a Turbo Boost of 3.9 GHz, plus 6 MB of L3 cache and a TDP of 88W. It'll retail for somewhere around $255; $30 higher than the non-K i5-4690.

fiyatlar türkiyede nasıl olur merak ediyorum ama benim kasayı değiştiririm büyük ihtimal bunun release'le.

kaynak : http://www.techspot.com/news/56867-intel-devils-canyon-cpus-priced-and-detailed-in-recent-leak.html

Sosyal ağlarda paylaş

i7 3770K var daha bir çekirdentek fazla kullanım görmedim hiç bir oyunda. CPU/GPU beslemeleri ekran kartı cacıksa işlemciye yüklenir olarak tasarlandığı için bir de zaten i7 işlemcisi olupta onboard ekran kartı kullanan yoktur şimdilik fazlalar. yenisini beklementek çok hali hazırda stabilitesi yazılımla arttırılmış bir işlemci almanda fayda var. ben kullandığımı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...