Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverlardaki Rogue Çokluğu..

Instigator

Öne çıkan mesajlar

bi şey sorucam, sadece merak, sen bu skill'leri kullandıktan sonra ne kadar cooldown bekliyosun? ardı ardına 2 warrior kesmene olanak verecek kadar az mı? ya da 3? ya da 4?[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 03 Ocak 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

halada anlamadiysan daha değişik anlatayim
bu forumlara pek girmiyor arakdaş
lvl 60 birde human fire mage arkadaş var türk
yapiyoruz duel bol bol , kesemedi henüz yada 1/5 kesebilmiştir
frost ile çok daha iyi olacağini bilsede tek büyü oynamamak için
(baygınlık gelir oyundan tek büyü at dur diye ) reroll etmiyor
yoksa frost novası tınlamıyor bile beni combustion fireball 1200 falan vurabilsede kendini koruyacak bir olayi yok frost nova ve shield yalandan olduğu için , sheepde yalan oldu nasil olsa , invisde yok rogue un dmg inin altinda eziliyor

ps. bide şu potionlardan bahsetmeyin lütfen pvp için
yok invul pot içermiş 6sn vuramazmişsin , unutmayalimki mage e karşida prieste karşida rogue a karşida herkeze karşi bir pot var , alchemist sin diye daha çok kullanabilirsin anlamina gelmiyor 300g param var alabileceğim bişide kalmadi para birikip duruyor ne olacaksa , gidip ah den parasini verip alip geçiyorum 2k frost fire shadow dmg absorb , ne gerekliyse
ama zaten alliance duellerinde kullanilmiyor bunlar horde a karşı genelde , horde ile duellerde ise zaten pvp balance i yalan :) kim kime dum duma karambolden fazla vuran kazaniyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 03 Ocak 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
bi şey sorucam, sadece merak, sen bu skill'leri kullandıktan sonra ne kadar cooldown bekliyosun? ardı ardına 2 warrior kesmene olanak verecek kadar az mı? ya da 3? ya da 4?

ne demek istedin anlayamadim , neden ardı ardına 3-5 adam kesmeyi deneyim piskopatmiyim ?
hem cooldown dediğin nedir ki ?
benim cooldown i sorun yaratan abilityim evasion - vanish - ve blind pvp için sprint kullanmiyorum bile çoğu zaman crippling yapiştiriyor zaten adami yere , e bunlarda 1 kullanimda en sağlam warrioru kesmeye [/i]genelde [/i] yetiyor demek istediğin 2. adami sapladin sirayla kesicen demek istiyosan 1. adami prep kullanmadan kesebilirsen açar 2. ye dalarsin yok 1. adamda prep gittiyse en güzeli basip sprinte ortamdan uzamaktir , yoksa cooldown sorun değil o kadar
5 dakka o kadar uzun bi süre değil , ki zaten 2 kişiye sen saplayip dalmadiysan onlar sana daldiysa en güzeli
vanish - sprint - /bye
uo deilki 3-5 adami birden kesebilesin
Sosyal ağlarda paylaş

40 lvl larda 4 sn olan stunun 6 sn ye çıkmış çok fark ediyor demişsin. magelerin 8 sn lik frost novası iş yapmıyor demişsin :)

Zaten salak olmayan rouge mage e 1vs1 de ölüyorsa bu işte bi terslik vardır.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

hyr hyr aynı anda demedim. 30 40 kişilik bi grup olduğu zaman, tek bi kişiyi öldürmen ondan sonrakinin seni rahatça öldürmesi bi anlam ifade etmiyo (ediyo mu yoksa?). önemli olan birisini öldürdükten sonra, (karşı taraftan adam eksildi) ikincisine maksimum dmg vermek. ancak böyle genel halde savaş kazanılıyo, benim gördüğüm bu.

sorum şu, bi warrior'la teketek kaldın kestin, (prep kullanmadan kesebiliyo musun, warrior'ın iyi oynadığını düşün..) sonra ikincisi geldiğinde onu öldürebiliyo musun?[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OffChu, 03 Ocak 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
1v1 de rogue un mage i alması kadar normal bir şey yoktur ama tersi normal değildir. Çünkü rogue bu amaçla yapılmıştır. Ama grup içinde bir mage kadar etkili olamaz diye düşünüyorum.

Bu gerçekten doğru, mage kesinlikler rogue'a kıyasla daha büyük bir dmg dealer.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi anlamda dusunmeye basladim mage ler nasi oynuyo diye su anda en rahat oldurdugum adamlar rogue ve warriorlar oldu dun aksam basima gelen bi olayi anlatiyim ve hic bi abarti yok isin icinde neyse onu anlatiyorum.. barrensin bi ust zone u tam hatirlamiyorum ismini sahilde naga kesiyorum (lvl 22 idim o anda) neyse bi caster nagaya daldim baya nuke ledi ben %60 lara indi gucum tam mobu lootlamak icin gittim mobun yanina yere egilmemle "lvl 30" bi rogue girdi stun oldum direk blink yaptim (bu arada baya heycanlandim benden 8 lvl ust rogue acitiyo) dondum poly attim bu arada ilk o stun vurus acitti baya %20 civarina indim hemen yakinda olan koya dogru yollandim rogue un 8 lvl ust oldugunu dusunurek poly den cok kisa sure icinde kurtulacagini dusundum garantiye almak icin heal pot ictim bunun yanindan gectim hemen daha iki metre gitmeden lvl 24 rogue daldi bu sefer elemanlar grupmus fakat burdaki ince nokta adam bana dalamadi cok garip oldu adami bi an icin sol tarafimda gordum stealth mode ta daha bana vurmadan forst nova attim oda oldugu yerde kaldi bu arada arkadaki lvl 30 olan rogue a baktim horde tan bi rogue dalmis ben hemen 24 olana poly attim yemeye icmeye basladim lvl 24 le basbasa keldim dier rogue kaciyodu horde olandan neyse full hp ve mana yaptim henuz pom olmadigi icin pyroyu cast ederek attim fireblast le ustune fireball frost nova iki adim geri cikip fireball + fireblast lvl 24 uber rogue yerde.. hadi bunu salladim gene lvl 22 iken lvl 21 hunter ve 22 rogue daldi ikisi beni alna kadar rogue u oldurdum gene ve butun bu olaylardada dezavantajli durumda ben basladim gucum yarim adam stun acilis aypiyo %20 ye iniyorum ve tek yapmam gereken zamaninda blink ve poly hala hangi akla hizmet rogue cok rahat mage keser diyosunuz bilemiyorum[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 22 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GladricSpirit, 03 Ocak 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
ciddi anlamda dusunmeye basladim mage ler nasi oynuyo diye su anda en rahat oldurdugum adamlar rogue ve warriorlar oldu dun aksam basima gelen bi olayi anlatiyim ve hic bi abarti yok isin icinde neyse onu anlatiyorum.. barrensin bi ust zone u tam hatirlamiyorum ismini sahilde naga kesiyorum (lvl 22 idim o anda) neyse bi caster nagaya daldim baya nuke ledi ben %60 lara indi gucum tam mobu lootlamak icin gittim mobun yanina yere egilmemle "lvl 30" bi rogue girdi stun oldum direk blink yaptim (bu arada baya heycanlandim benden 8 lvl ust rogue acitiyo) dondum poly attim bu arada ilk o stun vurus acitti baya %20 civarina indim hemen yakinda olan koya dogru yollandim rogue un 8 lvl ust oldugunu dusunurek poly den cok kisa sure icinde kurtulacagini dusundum garantiye almak icin heal pot ictim bunun yanindan gectim hemen daha iki metre gitmeden lvl 24 rogue daldi bu sefer elemanlar grupmus fakat burdaki ince nokta adam bana dalamadi cok garip oldu adami bi an icin sol tarafimda gordum stealth mode ta daha bana vurmadan forst nova attim oda oldugu yerde kaldi bu arada arkadaki lvl 30 olan rogue a baktim horde tan bi rogue dalmis ben hemen 24 olana poly attim yemeye icmeye basladim lvl 24 le basbasa keldim dier rogue kaciyodu horde olandan neyse full hp ve mana yaptim henuz pom olmadigi icin pyroyu cast ederek attim fireblast le ustune fireball frost nova iki adim geri cikip fireball + fireblast lvl 24 uber rogue yerde.. hadi bunu salladim gene lvl 22 iken lvl 21 hunter ve 22 rogue daldi ikisi beni alna kadar rogue u oldurdum gene ve butun bu olaylardada dezavantajli durumda ben basladim gucum yarim adam stun acilis aypiyo %20 ye iniyorum ve tek yapmam gereken zamaninda blink ve poly hala hangi akla hizmet rogue cok rahat mage keser diyosunuz bilemiyorum

Arkadaşım, lvl24 PvPsiyle lvl60 arasında dünya kadar fark var. lvl60 adamda Coldblood olabilir, Bladefury olabilir, Hemo. olabilir, prep. olabilir. Bunların hepsi aşırı derecede değiştiriyo dengeleri.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GladricSpirit, 03 Ocak 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
ben hemen 24 olana poly attim yemeye icmeye basladim

Combattayken kullanılıyormuydu bunlar? Ben normal serverdayım kullanılmıyor combattasın diyor. Sizde öyle bişey yok sanırım?

Birde genel bi soru bu ben kendimden 4ve üstü lvl da olan kimseye büyü atamıyorum hep resistliyorlar siz 8 lvl üstüme poly attım falan diyorsunuz bende mi bi terslik var yoksa normal server ile pvp serverı arasında farklılıklar mı var?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

sans olayi tamamen poly i resistte edebilirdi sadece sansim tuttu gene dun aksam lvl 39 bi druide le 37 warrior kovaladi beni warriora poly attim ilk denemede oldu ama deuid mesela 5 kere ust uste resistledi :) bide su combat timer olayi sheep yaptigin gibi hemen biraz geri cekil 5 saniye gecmeden combat mode tan cikiyosun ortalama olarak 10 15 saniye daha poly de kaliyo oda sana yetiyo eger yetmezse gene poly at gene ye ic oyle yada boyle full hp oluyosun. yani combat olayi die bisi yok ona iyidikkat edin var ama 5 saniye falan[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 22 Çoban - Shadow Moon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 03 Ocak 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
hyr hyr aynı anda demedim. 30 40 kişilik bi grup olduğu zaman, tek bi kişiyi öldürmen ondan sonrakinin seni rahatça öldürmesi bi anlam ifade etmiyo (ediyo mu yoksa?). önemli olan birisini öldürdükten sonra, (karşı taraftan adam eksildi) ikincisine maksimum dmg vermek. ancak böyle genel halde savaş kazanılıyo, benim gördüğüm bu.

sorum şu, bi warrior'la teketek kaldın kestin, (prep kullanmadan kesebiliyo musun, warrior'ın iyi oynadığını düşün..) sonra ikincisi geldiğinde onu öldürebiliyo musun?

prep kullanmadan kesiliyor zaten warrior
prep priest ve warlock için kesin kullanilmasi gereken bisey prep olmadan priest ve warlock kesmenin bi şansi yok
çünkü stundan çikarmadan öldürmelisin
feari yediğin an pvp bitmiştir helede prieste karşi

kalabalik pvp dede genelde ne olacaği belli olmuyor herkez 2 kişi bi target seçip dalmiş oluyor öyle tank önde olsun rogue arkadan gelsin falan çok zor anca çok iyi tanidiğin ve teamspeaki olan bir grupta olursan
yoksa genelde roguelar önden daliyor
ha warriorlar kalabalik içinde teke tek kalirsam kesebilirsem de
çakip bandaji stealth olup tek tek kapişmakta olan birine yardima gidiyorum genelde zaten herkez bi hedefe odaklanmiş oluyor ilk anda sana dalanı kesebilirsen zaten diğerlerine çok rahat arkadan saldırabiliyorsun ama yukarda bi yerdede dediğim gibi kalabalik combat için kesin bişi diyemem
harala hürele gidiyor şimdiye kadar girdiğim 15+ playerli combatlar çok işe yariyorum diyemem malum leatherarmor ,tanklari birakip iki kişi ayni anda daldımı genelde healer bile healleyemeden yerde buluyorum kendimi ki genelde kimse warrior a dalayimda öldüreyim diye kiçini yirtmiyor
priestler arkada koşayim yetişeyimde demiyor
önünde ne varsa druid hunter rogue direk stealth değilsen aliyorlar araya :)

[Bu mesaj herhavzindibayni tarafından 03 Ocak 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

açıklama için saol.
o zaman şu sonuca varıyorum ben; bu kadar çok rogue olmasına rağmen, grup savaşlarında rogue'ların kesilme ihitmali daha yüksek, çünkü rogue'un 2 bilemedin 3. hedefe ulaşma ihtimali az, armor yüzünden. bu durumda server'da warrior olmak daha mantıklı çünkü dmg'a dayanıklı olup arkadan heal'lanma ihtimalin artıyo. yani warrior bi anlamda rogue'a karşı etkili (1vs1 demiyorum).[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

meydan savaşlarında da rogue çok etkili olabiliyor. başka bir hedefe saldırmakta olan birine arkadan yaklaşıp, cheat shot + backstab + poison verdiğiniz zaman o adama başka saldıran da varsa adamın ölmemesi çok zor. sonra ise vanish kullanıp bir ikinci hedefe daha aynı şeyi uygulayabiliyorlar. olmadı meydandan uzaklaşıp hide olup tekrar aynı şeyi yapabiliyorlar.

ayrıca bir kaç yerde okudum, lvl 60'ta rogue'lar warrior'dan fazla dmg verme potansiyeline sahipmiş (belli bir sürede verilen toplam dmg bakımından). yani bir kaç kişi savaşırken araya girip hedef olmadan saldırabilirseniz epey iş yaparsınız. eğer bir kaç kişi size saldırmaya başlarsa o zaman kaçmak dışındaki seçeneklerden biri de ölümüne dalmak. ama ben kaçıp stealth'le geri gelmeyi tercih ediyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

hp gene idare ediyor bir yere kadarda armor yalan
1580 şuan armor ki daha fazla yapmaninda bir ihtimali yok
hp de 3240
mainhand ,offhand
bir warriorun vurduğu max dmg critical overpower oldu bana 1100 falan mage e de 1300 falan vurur sanirim max
benim bir mage e vurduğum dmg (ki silahim oyundaki en iyi 2. silah)
critical ambush = 1100
critical bs = 600
critical 5cp evis = 2100

warrior a da ambush crit 750 evis crit 1450 vuruyor

grup savaşlarinda gene işe yariyor o kadarda vasat değil ama
bir wariror un palanin yada priestin yaptiğini tabiki yapamaz
hedef olduğun zaman direk ölüyorsun vanish falan hikaye bir yerden sonra dot falan yiyorsun vanish stealth iptal
arti vanish engelleyen şeyler var hunterda warlock da falan
yapilabilecek en güzel şey gene arkadan dolanip aralarina girip kamikaze misali aradan bir priest çikarmak oluyor bunu 4 rogue yaparsa karşida priest kalmaz dumur dumur bakarlar

[Bu mesaj herhavzindibayni tarafından 03 Ocak 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj herhavzindibayni tarafından 03 Ocak 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger rogue levelı sizden yüksek degilse magele alabilirsiniz tabi biraz dikkat etmek lazım eger hersy iyi giderse alırsınız =)
zaten genelde stunla baslıyolar roguelar ondan gladricin dedigi gibi blinkle kurtuluruz sora atabilirsek poli atarız eger tutarsa fireball fire blast gib bise yaparız =) sonra insta castları saydırırız fireblast scorch sonra adam yaklasınca frost novayla yakalarız resist fln olmazsa arcane missiles atarızki novadan hemen kurtulmasın eger hala ölmediyse bile pek fazla canı kalmamıstır yine arcane missiles atarız cunku fireball 3 sec cast var .tabi buda bi senaryo öyle mal gibi beklemicek rogueda öyle soyle yaparım boyle yaparımla olmaz yani bu belki bi zamanlama hatası yaparsın yada yaptıgın bi büyü resist olur vs sadece mage icin degil diger classlar icinde olur bu rogueda istedigini yapamayabilir sartlar esit olmayabilir vs
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki oyle yaparim boyle yaparim demekle olmuyor , o yüzden burda birazda olsa deneyimli insanlar var -yanlıs anlaşılmasın oyun retail versiyon çıkalı fazla olmadı o yüzden söylüyorum-
onlara güvenmek kanımca şu an için en iyisi.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated.
I'm the trouble starter, fuckin' Instigator!
Sosyal ağlarda paylaş

paladin mish warrior mush hikaye stealth ken ilk vurushu ben yaparsam %90 ya adami kesiorum yada kacior kendi lvlimde kesemedigim tek adam shaman..Caster ler en kolay kesilen char lar bence rogue le.._iluvatar_ in sanirim kick ten haberi yok :P[signature][hline]45 Troll Rogue
US Server = Shattered Hand
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 40 rogueyum lvl 40 shamanla 3 kez duel yaptım 3undede kazandım ki elimdeki dagerlar o sıra cok dandikdi
ilkinde pot kullandım diye laf etti
ikincide poıson kullanıyosun esit degil dedi
ucuncude "OMFG rogues are uber"
ayrıca lvl 40dan sonra roguenun gercek gucu anlasılıyo ozellikle evis rank6+coldblood
lvl43 warrıoru cok rahat alıyorum hatta 400hp falan alabıldı benden olene kadar ,tabi pvp yapmasını bılmekte ayrı bır onem teskıl edıyo
lvl 40 paladın benden 200hp bıle alamadan öldu ne immune kullandı nede baska bisi tam bi salaktı :)
su oyunda bı paladını bıde prıestı sevmıyorum cunku en guzel kacış karakterleri.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...