Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 iş bankası kültür yayınları, hasan ali yücel klasikleri dizisi çeviren: alova kitap bu gün elime geçti ve ne yazık ki yarım saat yetti, ve bazı alıntılar: said: Gel, şimdi bana yeniden kurtar beni zulmünden kaygının söndür yanıp tutuşan gönlümü kavgaya katıl benim safımda. ************** kimi der, en güzel şey kara toprağın üstünde bir süveri birliği; kimi, piyadelerden bir ordu; kimi, gemilerden bir filo; derim ki gönül verdiğidir insanın en güzel şey. ********* ve göğsümün içinde yüreğimi çarptıran güzelim gülüşünü; bir an bile baksam sana boğazımda kalıyor sesim ********** Saklar parlak yüzlerini güzelim ayın çevresinde yıldızlar dolunay olup ışıdığı zaman yeryüzüne ************* Geldin, güzümde tütüyordun söndürdün arzudan tutuşan yüreğimi ************* Kızaran elma gibi en tepedeki dalda toplayanların unuttuğu- hayır, unuttuğu değil, koparamadığı ********** Öylece dur (önümde?) beni seviyorsan saç dört yana gözlerinden güzelliği ******* tutmayı bilmek zevzek dilini göğsüne yayılınca öfke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 alıntılar çok hoş. meraklısına link verelim, -buradan- sepete attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5sZMUReQqxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar