barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 http://store.steampowered.com/app/245470/ indirime de girmiş. alayım diyorum. oynayan var mı? nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bu soruyu az once bende kendi kendime sordum ama vazcaydim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 aynı soru yine. 8 dolar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 iyi niyetli fakat kötü bir oyun bu epey. bu tip bir oyundaki en önemli olan AI şeysini becerememişler neticede. 1 tur attıktan sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 çabuk sıkıyor. değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-u5NTA7TGqI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Güzel oyun ben 2 dolara kaptım steamden. Tek kötü yanı sadece 5 ülke olması yönetilebilecek. Almanya ile 2. yılımda % 65 lerle seçiliyorum. Ülkede engelleyemedim tek şey alkol kullanımı ve internet suçları oldu şu ana kadar . Ülke çevreci - teknolojide önder bir ülke olarak gdiiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 africa ek paketi ile tanistik kendileri ile..6 mi 7 mi ne ulke var..en basitinde butun zorluklari kapatip kesfe ciktim oyunu..ilk 3 oyunda mauritus da dogum izni vermedigim icin suikaste ugradim.suikasti opsiyonunun kapatip kurcalamaya devam ettim.. sosyalist takilayim dedim..iflas ettik ulkecek.. dincilere yanliyayim dedim kurtaj murtaj howw..gunah ayagina yine kadinlardan yedik golu secilemedim ilk 7 yilin sonunda.. oradan buradan derken 10 civari basarisiz restart sonrasi ikinci donem secilebildim..40 kusurlerle.. aldim gazi altyapiyi duzelttim once tarima destek verdim issizligi azaltip az sosyal davrandim vs vs derken.. simdi 6 . secim doneminde 99.75 oy orani ile takiliyorum..neyi nasil yaptim bilmiyorum da ..eglenmis hissettim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar