WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 almayı düşünüyorum da hangi değerleri ne aralıkta olmalı ? neye bakıcaz alırken makbul olan nedir ? res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bütçeye bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bütçe 2-3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bi de perdenin önemi var mı marka model vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 kanuni almıştı sanırım baya beğenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 projeksiyondan film izlemek müthiş oluyor. tv'den izlemekten daha iyi bana göre. baya kötü bir projeksiyon var ben de ucuzlarından. onunla bile çok iyi performans alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Geçende benim çocugun sınıfına promacto x10 led projeksiyon aldım.Tavsiye ederim,ufak oldugu ıcın tasımaya müsait,kendisi her turlu formatı usb den oynatıyor(3d dahıl) ve led oldugu için 20000 saat ömrü var.1400 tl gibi bir fiyata. kalan parayada güzel bir perde alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 BenQ Siemens kullanıyorum, HD ve 3d destekli. Çin'den 450 dolara almıştım. Tr'de 1.5 bin lira'dan başlar bence eline yüzüne bakılır bi projeksiyon. Bendeki 3-4 yaşına geldi artık o yüzden model önermiyorum ama istersen bakayım yazarım, marka olarak tavsiye ederim ama. ayrıca perde kullanmıyorum, direk salonun bi duvarını televizyon gibi yaptım. Perde alıp alanını küçültme. Temiz boş bi duvar bul ver direk görüntüyü oraya. ayrıca2 projeksiyonu projeksiyon yapan bağladığın ses sistemi. Projeksiyonun fiyatına onu da ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 hali hazırda kullanan ve öneren var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Eve aldigim en basarili alet.. tavsiye ederim. duvara veriyordum sonra 150 inch perdeye gectim. guzel temiz beyaz bir duvar da yeter. benq var bende de, 3d vs de var ve cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bütçe ? bende bu var benq http://www.benq.com/product/projector/w1110/ 2800e almıştım zamanında 3dli olanı Diğer evdede epson var daha iyi überi http://www.istanbulbilisim.com.tr/epson-eh-tw9200w-3lcd-600-000-1-full-hd-kablosuz-projeksiyon-fiyati,121756.html Epson baya büyük ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bütçe max. 2k olur. ama işte neye bakacağız? mesela çözünürlüğü çok dert ediyor musunuz? çok göze batıyor mu, düşük birşey olsa? parlaklık desen, gece izleyince herşey hoş da, öyle gündüzleri nasıl mesela. hep karanlık ortam mı sağlamak lazım. harici harddiski bağlayınca iyi anlaşıyorlar mı, arayüzleri mi var mı? wifi üzerinden görüntü? yani hangisine öncelik vermek gerektiğinden çok emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 gündüz izlicem diyorsan 4k üstüne çıkman gerek bütçe zaten... ama normalde 2000ansi li DLP yeder hiç LCD lere girmene gerek yok 1080p olması tabi önemli o attığım benq u ideal mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 gunduz aydinlikta yalan. karanlik ortam sart o butceye ama butceni arttirsanda gene karanlik lazim sonucta sinemanin evde olani bir nevi. BenQ W1080ST buymus benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 aldıktan, kullandıktan sonra, şu niye yok dediğiniz birşey oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Hayir memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 gündüz hangi performansda istediğine bakar ben de epson tw 6000 var ( 6100 de olabilir bakmam lazım ) gayet yeterli gündüz istediğim zaman perdeleri çekiyorum, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sunu aldigim zaman ilk deneyecegim sey tavana yansitip yatarak izlemek olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar