Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film için projeksiyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
projeksiyondan film izlemek müthiş oluyor. tv'den izlemekten daha iyi bana göre. baya kötü bir projeksiyon var ben de ucuzlarından. onunla bile çok iyi performans alıyorum.
Mesaj tarihi:
Geçende benim çocugun sınıfına promacto x10 led projeksiyon aldım.Tavsiye ederim,ufak oldugu ıcın tasımaya müsait,kendisi her turlu formatı usb den oynatıyor(3d dahıl) ve led oldugu için 20000 saat ömrü var.1400 tl gibi bir fiyata.
kalan parayada güzel bir perde alırsın
Mesaj tarihi:
BenQ Siemens kullanıyorum, HD ve 3d destekli. Çin'den 450 dolara almıştım. Tr'de 1.5 bin lira'dan başlar bence eline yüzüne bakılır bi projeksiyon. Bendeki 3-4 yaşına geldi artık o yüzden model önermiyorum ama istersen bakayım yazarım, marka olarak tavsiye ederim ama.

ayrıca perde kullanmıyorum, direk salonun bi duvarını televizyon gibi yaptım. Perde alıp alanını küçültme. Temiz boş bi duvar bul ver direk görüntüyü oraya.

ayrıca2 projeksiyonu projeksiyon yapan bağladığın ses sistemi. Projeksiyonun fiyatına onu da ekle.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Eve aldigim en basarili alet..

tavsiye ederim. duvara veriyordum sonra 150 inch perdeye gectim. guzel temiz beyaz bir duvar da yeter. benq var bende de, 3d vs de var ve cok basarili.
Mesaj tarihi:
bütçe ?

bende bu var benq

http://www.benq.com/product/projector/w1110/
2800e almıştım zamanında 3dli olanı

Diğer evdede epson var daha iyi überi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/epson-eh-tw9200w-3lcd-600-000-1-full-hd-kablosuz-projeksiyon-fiyati,121756.html

Epson baya büyük ama :)
Mesaj tarihi:
bütçe max. 2k olur.

ama işte neye bakacağız? mesela çözünürlüğü çok dert ediyor musunuz? çok göze batıyor mu, düşük birşey olsa?

parlaklık desen, gece izleyince herşey hoş da, öyle gündüzleri nasıl mesela. hep karanlık ortam mı sağlamak lazım.

harici harddiski bağlayınca iyi anlaşıyorlar mı, arayüzleri mi var mı? wifi üzerinden görüntü?
yani hangisine öncelik vermek gerektiğinden çok emin olamadım.
Mesaj tarihi:
gündüz izlicem diyorsan 4k üstüne çıkman gerek bütçe zaten...

ama normalde 2000ansi li DLP yeder hiç LCD lere girmene gerek yok

1080p olması tabi önemli o attığım benq u ideal mesela.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gündüz hangi performansda istediğine bakar
ben de epson tw 6000 var ( 6100 de olabilir bakmam lazım ) gayet yeterli gündüz
istediğim zaman perdeleri çekiyorum, mis.
  • Yeni Oluştur...