EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 buradaki trickler tehlikeli diye kapatmışlar siteyi hehe alternatif bi site bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Yok canım ne tehlikelisi bak ne güzel ya..*Çkrt* *ZBAM!* *HARRRRRR!* LAHABOOOW![hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 özellikle eagle ve chemical gibi kişiler yüzünden kapatmışlardır :)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ve benn.... ;) ama trick derken böyle zippoları egzantrik açma yakma tekniklerinden bahsediyorsanız beni ilgilendirmez... Ben zippomu alırım elime, kapaşını açarım yakarım... Sonra da alevin en güçlü olduğu noktayı çevremdeki en yanıcı cisme tutarım... Bütün yaptığım iş bundan ibaret. Son derece ciddi çalışırm yani[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 baba ne varki bugün ne güzel yapıyodum işte yanımdaki cam kırılıyodu az kalsın ama sorun diil canım benden değerlimi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ehe sadece açma kapama numarası değil, bi numara izlediydim, adam hızlı bi şekilde çakmağı açıyo kapıyo sonra işaret parmağını bi kaldırıyo bi bakıyosun ateş işaret parmağında yanıyo aklım hayalim durdu vala[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Kendercik sen zippodan terfi etmemişsin ayıp etmişsin ben cam eritici ısıya sahip miniflamethrower e terfi ettim Birazdan ssler..[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 aslında benim en sevdiğim şey kibrit... zippom dediğime de bakma. Sıra arkadaşıma aldırdım bi tane zippo gaza getirip, onu kullanıyorum. Kibriiiittt!!!! O uçlarındaki kahverengi şeyler var ya... Bi sürü dip die dizince ne de güzel parlıyolar... Çok seviyorum[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bir adet deodarant alınır..önüne zippo kapğağı açık bir şekilde yerlerştirilir.ardından ikiside aynı anda hedeeee!!!![hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 zippo kırmakda sanattır tabii...[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bone şu senin bahsettiğin numarayı yapmaya çalııyorumda harbi kasış hani çakmağa vuruyosun açılıp fırlıyo döne döne bide öbür elinle vuruyosun yanıyo sonra diğer elinle tekrar yakalayıp sigarayı yakıyosun sonra click ettirerek kapatıyosun heh sonu ve başı kolayda diğer kısımlar kasıyor :P vuruyorum çakmağa alakasız bi yere fırlıyo falan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 kafamıza gelcek kafamızı yarcak veya bizi yakçak diye düşünüyordum. neyse sağ salim eve döndüm..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 yanan zippo numarası nasıldı zippoyu bugün doldurtturdum etrafına gaz(yoksa benzinmi) bulaşmış zippo hepten yandı ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Bakınız glassblowing Ve bir dragon!(hohoho balına yaptım:P)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..Espiriyi anlamadım [Bu mesaj Chemical tarafından 10 October 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 biz bu işi laboratuvar derslerinde yapıyoruz..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ...vazgeçtim pardon... [Bu mesaj Kendercik tarafından 10 October 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 kadavra*larımı yakıyosunuz sizde bone :P *bknz. -çantada ne var? -kadavra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 yok chemicalın yaptığı tüpleri yakıp ucunu kapatma işlemi..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 niye kapatıyosunuz uçlarını yaw aslında bana güzel bi fikir verdi bu değişik bi bomba tasarımı yapabilirim bu şekilde yüksek basınçlı h2s koku bombası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 adamın doğası anarsist[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Şimdi bişi var o tüp labratuar tüpüdür ama normalde ucu öle kapatılmaz pek:) ama bu benim elimdeki oksijensiz çalışıyor o yüzden camı sıvı yapamıyorum(malesef) ve o yüzdende tamamen kapanmıyor[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 eheh bide şu olay vardır, 2 tane full tüp parfüm yada parlayıcı gaz alır ağızlarını bantlar bir odaya atarsın..1 dakika sonra içeri bir çakmak yada bir kibrit atarsın .. BOFFF Fecii oluyor..Boş bir bodrum odasında yada boş bir yerde dikkatli denerseniz fecii oluyo :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 abartırsan patlama oluşur .öte gleirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 maueha parlar lan o kadar macerayı seviyosan aynı şeyi benzin istasyonunda yap[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 zewkli olurdu onlarla oynamak be ama kimyam 1 valla[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar