SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 damedesuyo'nunkiler daha mi iyi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 daha iyi mi değil mi bilmiyorum henüz commie iniyor daha ama trusted statüsü kaldıracak bir durum yoktu, öyle normal bir çeviri işte. bariz hata yok yani. önce çıkardılar diye baltaladı commie deniyor. kendi çıkardıklarını da kafadan en yüksek kalite rengine boyamışlar topkek. hal böyle olunca kokular geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ahahah commie bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 1-5 kalanları da bitirdim demin, güzel olmuş ama kanbaru dışında herkes konuştu be arkadaş. :/ neyse gene en iyi karakterler vardı hep, basketçi kız da üzmedi en azından. kanbaru da sorununu çözmüş oldu. son bölümde basket maçı, son sohbetler filan (tu) http://media.animevice.com/uploads/0/9455/509726-screenshot282.jpg roriragi seni çakaaaal en sonunda baskete dönmesi ve saçlarını roriragi'ye kestirerek bitirmesi de ayrıca (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 araragi simdi universiteye mi basladi? Ne karizma olmus bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar