Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 valla ben sporun faydasını bıraktıktan sonra anladım. fakat tekrar başlayamıyorum işte sdfsf. koala gibiyim son bikaç aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Başka türlüsü mümkün değil abi diyip başla tekrar (bu kısmı da küçk çaplı bilişsel-davranışsal terapi boyutu oluyo sanırım skfksg) Az önce nası olduğunu bilmiyorum ama tavuk yedim, bi saate de niyesini sorgulamadan tırmanışa gidicem. Yok ya çamaşırları katlarken yorulup yarıda bıraktım geçen ay, o kırılma noktası oldu benim için. Noluyoz lan dedim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Spor iyi ya yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 b12 vurdurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 B12 de önemli bak iyi dedin onu. Bayramdan sonra mezuniyet dilekçesi verirken kan da vereyim b12me bi baktırayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar