Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 barbu said: Dworgian said: niye ki? Abi simdi öylesine yazsam ayrılırım az takılıp. Ben cok korkuyorum öyle basıma bela olur, yapışır diye. işte ucuz telefonlar (bkz: kontürlü fake hatlar) fake e-mailler bundan var hep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 barbu said: Diilim de cok bayılın bu sıralar. Napiyim önüme gelene yazıp eğlence çıkarsam bela alırım basa. bu burnout mudur nedir bende de var elimi kaldırasım gelmiyor hobi bulmak lazım sanırım spor da şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Sıkılma mevzu sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Havalar azıcık ısındı, kişiselde 8 tane KARI LAZIM topici birden açıldı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 teknolojinin nimetlerinden yararlan barbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Millete laf ediyorum ama bende çok kötüyüm kapağı kapalı çalkalanmış kola kutusu gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 mentos da atılmış durumda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 yok abi kapak kapalı, ama köpük köpük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar