herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bana bir rent a car şirketi söyleyin ki gideyim kaza yapayım. sigortası oldugundan 5 kuruş para ödemeyeyim hatta bana yeni araba göndersinler
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kaza yaparsan tamirde kaldığı gün kadar kira ücreti de alıyolar diye biliyorum. 5 kuruş ödemeden olanı var mıdır bilmem
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 trafik sigortası tüm araçlarda zorunlu zaten kasko da rent a carların cogunda vardır budget, sixt vs
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Komodo said: kaza yaparsan tamirde kaldığı gün kadar kira ücreti de alıyolar diye biliyorum. 5 kuruş ödemeden olanı var mıdır bilmem işte almayanından lazım. bi hasmımın dükkanına arabayla girme planım yok ama her an olabilir
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 herkesebendengazoz said: bana bir rent a car şirketi söyleyin ki gideyim kaza yapayım. sigortası oldugundan 5 kuruş para ödemeyeyim hatta bana yeni araba göndersinler avis - budget iyi o konuda, kaza yap pert et, yeni araba gonderirler direk
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Driveyoyo kullandım bi ara, onlarda da sigorta vardı, kazam da var, sıkıntı çıkmadı.
Öne çıkan mesajlar