herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bana bir rent a car şirketi söyleyin ki gideyim kaza yapayım. sigortası oldugundan 5 kuruş para ödemeyeyim hatta bana yeni araba göndersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kaza yaparsan tamirde kaldığı gün kadar kira ücreti de alıyolar diye biliyorum. 5 kuruş ödemeden olanı var mıdır bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 trafik sigortası tüm araçlarda zorunlu zaten kasko da rent a carların cogunda vardır budget, sixt vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Komodo said: kaza yaparsan tamirde kaldığı gün kadar kira ücreti de alıyolar diye biliyorum. 5 kuruş ödemeden olanı var mıdır bilmem işte almayanından lazım. bi hasmımın dükkanına arabayla girme planım yok ama her an olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 alalım arkadaşı çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 herkesebendengazoz said: bana bir rent a car şirketi söyleyin ki gideyim kaza yapayım. sigortası oldugundan 5 kuruş para ödemeyeyim hatta bana yeni araba göndersinler avis - budget iyi o konuda, kaza yap pert et, yeni araba gonderirler direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Driveyoyo kullandım bi ara, onlarda da sigorta vardı, kazam da var, sıkıntı çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar