marul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Nebula nin eski hali gibi magical silahlari nasil renkli yapabilirim? Boya diyene kafa atabilirim :) Hazine haritalari ve s.o.s bottle lar sphere orjinalinde açik midir? Degilse nasil eklerim? Necromancer book scp lerinde sanirim eksikler var,zira shadow vortex vs gibi büyüleri henüz göremedim.Nasil ekleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sphereitem_magicweap.scp den renklerini tek tek ayarlayarak. Hazineler ve sos bottlelar bildiğim kadarı ile sonradan ekleniyor.Birilerine daha sor istersen.Birde burda arat. Necromancer book'a büyü ekleyebilmen için, bir necromancer book'u yazabilmen lazım.Yani biraz zor. :)[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Elimde necromancer book scripti var hazir ama mesela shadow vortex büyüsünün definitionu vs si nedir onu bilmiyorum. Bir de magicali sorma amacim nebuladaki renklerin kodlarini ögrenmekti. Renkleri bilen varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ben bilmiyom valla Baggio'ya sor bide.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Baggioooooo imdat :) Bir de staff horse scripti gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 color_magic_ruin 02bc color_magic_might 0373 color_magic_force 070d color_magic_power 075f color_magic_vanq 0454[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Sagolasin,diger konularda bir bilgin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bu arada magical renkleri olmadi yahu. [ITEMDEF 04129] //Same as [ITEMDEF 0412f] Do not remove! Here for backward compatility! DEFNAME=i_BOW_RUIN_O ID=i_bow NAME=Bow of Ruin RESOURCES=i_bow,i_enchant_weapon ON=@Create ATTR=attr_magic MOREY=20.0 HITPOINTS={31 60} COLOR=color_magic_ruin 02bc olmadi [ITEMDEF 04129] //Same as [ITEMDEF 0412f] Do not remove! Here for backward compatility! DEFNAME=i_BOW_RUIN_O ID=i_bow NAME=Bow of Ruin RESOURCES=i_bow,i_enchant_weapon ON=@Create ATTR=attr_magic MOREY=20.0 HITPOINTS={31 60} COLOR=02bc olmadi nasil yapmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 02a3 gibi olan kisimlarini kullanacaksin :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 :) [ITEMDEF 04129] //Same as [ITEMDEF 0412f] Do not remove! Here for backward compatility! DEFNAME=i_BOW_RUIN_O ID=i_bow NAME=Bow of Ruin RESOURCES=i_bow,i_enchant_weapon ON=@Create ATTR=attr_magic MOREY=20.0 HITPOINTS={31 60} COLOR=02bc bu mu yani? bunu yaptim bu da olmadi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 sunun bi tamamlanmis halini yazar misin :) tutukluk yapti beynim anlayamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Gayet de olur o.. :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Allah allaah :) Tekrar koydum gene olmai deli olucam simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slowmen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bende bilmiyorum ama nekro book bulursan tam çalışan banada yollarmısın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Valla bendeki çalisiyor ama gm ken bile reg istiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar