Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 mutluluklar diliyorum. bu pole dancerlar gösterilerini nerede yapıyorlar peki?
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Laraken said: Kyra said: Çok teşekkür ederim hayırlısı arkadaşlar. Kıza da dedim yanındayken "ne kadar süreceği umrumda değil ama seninleyken kesinlikle yalnız olmadığımı hissediyorum" diye. çok anlamlı bir laf etmişsin kardeş. Umarım sende bu sözleri söyleceğin bir gerçekliğin içinde bulursun kendini kardeş.
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kyra said: Bu ne ya nereye geldik biz olduk... derken içeride uzun boylu, harika bir vucudu olan ve çok egzotik tatlı yüzlü aynı zamanda enerjisi oldukça yüksek bir kız dikkatimi çekti.. http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/09/erotik-oyku-yigit-ozgur.jpg
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Certhas said: mutluluklar diliyorum. bu pole dancerlar gösterilerini nerede yapıyorlar peki? go go dancing modunda takılan clublarda.
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 pole dancer derken aç aç şov mu yapıyo
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 türkiye de pole dancing kültürü olduğunu hiç sanmıyorum
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Masakari said: Kyra said: Bu ne ya nereye geldik biz olduk... derken içeride uzun boylu, harika bir vucudu olan ve çok egzotik tatlı yüzlü aynı zamanda enerjisi oldukça yüksek bir kız dikkatimi çekti.. http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/09/erotik-oyku-yigit-ozgur.jpg çok iyimiş hikay ya ahahaha
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 senko said: türkiye de pole dancing kültürü olduğunu hiç sanmıyorum var ya.. 3 arkadaşım pole dancing dersi bile alıyor feysbukta çalışmalarını falan paylaşıyorlar. KehKeh said: olsa türkçesi olurdu var mı yoksa? bunun üzerinede bir geyik döndü. Kız arkadaşım "bir gün birisi bana sen demir dansı yapıyorsun değil mi" diye sorunca demir dansı kelimesine gülmüştük baya.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kyra said: senko said: türkiye de pole dancing kültürü olduğunu hiç sanmıyorum var ya.. 3 arkadaşım pole dancing dersi bile alıyor feysbukta çalışmalarını falan paylaşıyorlar. aynen ya sosyete baya ilgi gösteriyo şu an bu derslere diye biliyorum.
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kyra said: Certhas said: mutluluklar diliyorum. bu pole dancerlar gösterilerini nerede yapıyorlar peki? go go dancing modunda takılan clublarda. turk tarzi memeye para sikistirmali mi yoksa rus tarzi anadan dogma soyunmali mi?
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Voys said: yılan burcuymuşum çin burcuna göre 89'lumusun yoksa 77'li mi ?
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Marty said: Kyra said: Certhas said: mutluluklar diliyorum. bu pole dancerlar gösterilerini nerede yapıyorlar peki? go go dancing modunda takılan clublarda. turk tarzi memeye para sikistirmali mi yoksa rus tarzi anadan dogma soyunmali mi? elleşme ve para takma olmuyor bahsettiğim clublarda ama eminim vardır bi yerlerde burası türkiye.
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bi yastıkta kocayın, çok sevindim senin adına
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 moriarty said: benim çin burcum kobra. taliplerimi bekliyorum. kaç cm
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kyra said: senko said: türkiye de pole dancing kültürü olduğunu hiç sanmıyorum var ya.. 3 arkadaşım pole dancing dersi bile alıyor feysbukta çalışmalarını falan paylaşıyorlar. KehKeh said: olsa türkçesi olurdu var mı yoksa? bunun üzerinede bir geyik döndü. Kız arkadaşım "bir gün birisi bana sen demir dansı yapıyorsun değil mi" diye sorunca demir dansı kelimesine gülmüştük baya. Kutup dansı yapsın bana da :P Kyra nasıl bir ortamın var adamım, birlikte takılma sözünü unutmadım sana da hatırlatayım :)
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kyra said: senko said: türkiye de pole dancing kültürü olduğunu hiç sanmıyorum var ya.. 3 arkadaşım pole dancing dersi bile alıyor feysbukta çalışmalarını falan paylaşıyorlar. KehKeh said: olsa türkçesi olurdu var mı yoksa? bunun üzerinede bir geyik döndü. Kız arkadaşım "bir gün birisi bana sen demir dansı yapıyorsun değil mi" diye sorunca demir dansı kelimesine gülmüştük baya. Kutup dansı mı ahahahah :P Kyra nasıl bir ortamın var adamım, birlikte takılma sözünü unutmadım sana da hatırlatayım :)
Öne çıkan mesajlar