Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 .--------------------------------------------------------------------. | Session Start: 04 Ocak 2005 Salı | | Participants: | | † ?????? † ([email protected]) | | Remember Me....Remember You!.... ([email protected]) | .--------------------------------------------------------------------. Remember Me.: leyn Remember Me.: geliom Remember Me.: evde misiniz? † ?????? †: evet † ?????? †: gelde makarna yapcan Remember Me.: ****ıza ***ayım sizim emi Remember Me.: ***icem belanızı † ?????? †: yok olm saka yapıos aslında makarna yapmıcas † ?????? †: sen bira koy † ?????? †: :D Remember Me.: bira mı koyayım Remember Me.: ? † ?????? †: heah † ?????? †: gel † ?????? †: sen bize Remember Me.: biramı içiyonuz Remember Me.: ? Remember Me.: ben içmeme † ?????? †: yok ya † ?????? †: gel sen † ?????? †: makarna yapcas † ?????? †: tuveleti temislices † ?????? †: :D Remember Me.: :D Remember Me.: *.q mis gibi yaptım lan ben oarayı Remember Me.: o gece Remember Me.: eskisinden daha temiz oldu walla † ?????? †: biliom klozetide temizlemissin Remember Me.: ciddiyim Remember Me.: evet Remember Me.: ellerimle Remember Me.: :D † ?????? †: :D † ?????? †: zuahuah Remember Me.: dadsad :P † ?????? †: aslında bende bisi yok sarhos degilim diyorsun † ?????? †: sonra zıplayıp zıplayıp bisiler yapıosun † ?????? †: bisi yok bea diodun :D † ?????? †: cöpüde karıstırdın † ?????? †: :D Remember Me.: ne bileyim a.q farkında mıyız *.q Remember Me.: sende Remember Me.: ne bileyim ben Remember Me.: sorhoş musuz demekki † ?????? †: dedim olm sana o kadar icme diye † ?????? †: (B) iccenmi ? Remember Me.: yok saol Remember Me.: :D Remember Me.: dur ben geliom † ?????? †: timam † ?????? †: gelde makarna yap hadi Remember Me.: çıkcam 3-5 dk. sonra † ?????? †: sarhos olma gene Remember Me.: bekleyin biraz a.q Remember Me.: eee a.q içki varmı hala Remember Me.: duruyo mu yani? † ?????? †: duruyor rakı † ?????? †: iccenmi Remember Me.: yok lan içmem Remember Me.: :P Remember Me.: hafta sonu içeriz † ?????? †: :D † ?????? †: ben bida icmem senle :D Remember Me.: bende bundan sonra yanlız iççem zaten Remember Me.: :D † ?????? †: ic yanlızda öl ondan sonra † ?????? †: 1 hafta cesetini bulamazlar bizle icmessen :D Remember Me.: bana bak sizde kim var? † ?????? †: annem teyzem dayım halam dedemler † ?????? †: tüm sülale burda Remember Me.: dadsad :D † ?????? †: gel icek hade gel Remember Me.: tamam gelcem birazdan Remember Me.: para kalırsa yoğur alayım mı? † ?????? †: evde var yogurt † ?????? †: salsa sosuda var salsa soslu denicem bide † ?????? †: dippas var evde hic sevmedim makarnada deniyecem Remember Me.: salsa sosumu Remember Me.: salça sosudur lem o Remember Me.: :D Remember Me.: tamam gelince yaparızx † ?????? †: timam edit: küfürler sansürlendi.. [Bu mesaj Mayh3m tarafından 04 Ocak 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gerçektende geyikmiş yani.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ahahahhaööbbuazzzamuhaaah lolaadsoe triportörahhahaa tahterevalliiaaahhuha[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Oyum kırmızı bu kişi Nikontindir Sn Bonecrusher bılgınıze...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ne ki bu ki?[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayatımdan bir kesit topicini sen açmışdın dimi mayh3m :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 insanlar daha hayatindaki kesitin dogru veya yalan oldugunu tartisirken boyle topic acarak yalan oldugunu savunanlara oldukca yardimci oluyorsun .[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 04 Ocak 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şimdikiler çok hızlı yaşıyorlar,dün yaşadıklarını bugün unutuyorlar :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yardımcı oluyorum ama ben burada birsey ıspatlama zorunda degilim. zaten o postuda o anki psikikojim anında attim halada üzgünüm. keşke atmasaydım dedirttiniz zaten sagolun.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 güldüren tek yer salça sosu oldu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bu ne ?[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yörüngeye mekik gönderiyoruz bu aksam.. Hazırlıklara başlansın derhal. =P Astronot Mayhem basınc odasında teste bekleniyorsunuz.. [signature][hline]öttürürüm [Bu mesaj Eternal tarafından 04 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.