Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 .--------------------------------------------------------------------. | Session Start: 04 Ocak 2005 Salı | | Participants: | | † ?????? † ([email protected]) | | Remember Me....Remember You!.... ([email protected]) | .--------------------------------------------------------------------. Remember Me.: leyn Remember Me.: geliom Remember Me.: evde misiniz? † ?????? †: evet † ?????? †: gelde makarna yapcan Remember Me.: ****ıza ***ayım sizim emi Remember Me.: ***icem belanızı † ?????? †: yok olm saka yapıos aslında makarna yapmıcas † ?????? †: sen bira koy † ?????? †: :D Remember Me.: bira mı koyayım Remember Me.: ? † ?????? †: heah † ?????? †: gel † ?????? †: sen bize Remember Me.: biramı içiyonuz Remember Me.: ? Remember Me.: ben içmeme † ?????? †: yok ya † ?????? †: gel sen † ?????? †: makarna yapcas † ?????? †: tuveleti temislices † ?????? †: :D Remember Me.: :D Remember Me.: *.q mis gibi yaptım lan ben oarayı Remember Me.: o gece Remember Me.: eskisinden daha temiz oldu walla † ?????? †: biliom klozetide temizlemissin Remember Me.: ciddiyim Remember Me.: evet Remember Me.: ellerimle Remember Me.: :D † ?????? †: :D † ?????? †: zuahuah Remember Me.: dadsad :P † ?????? †: aslında bende bisi yok sarhos degilim diyorsun † ?????? †: sonra zıplayıp zıplayıp bisiler yapıosun † ?????? †: bisi yok bea diodun :D † ?????? †: cöpüde karıstırdın † ?????? †: :D Remember Me.: ne bileyim a.q farkında mıyız *.q Remember Me.: sende Remember Me.: ne bileyim ben Remember Me.: sorhoş musuz demekki † ?????? †: dedim olm sana o kadar icme diye † ?????? †: (B) iccenmi ? Remember Me.: yok saol Remember Me.: :D Remember Me.: dur ben geliom † ?????? †: timam † ?????? †: gelde makarna yap hadi Remember Me.: çıkcam 3-5 dk. sonra † ?????? †: sarhos olma gene Remember Me.: bekleyin biraz a.q Remember Me.: eee a.q içki varmı hala Remember Me.: duruyo mu yani? † ?????? †: duruyor rakı † ?????? †: iccenmi Remember Me.: yok lan içmem Remember Me.: :P Remember Me.: hafta sonu içeriz † ?????? †: :D † ?????? †: ben bida icmem senle :D Remember Me.: bende bundan sonra yanlız iççem zaten Remember Me.: :D † ?????? †: ic yanlızda öl ondan sonra † ?????? †: 1 hafta cesetini bulamazlar bizle icmessen :D Remember Me.: bana bak sizde kim var? † ?????? †: annem teyzem dayım halam dedemler † ?????? †: tüm sülale burda Remember Me.: dadsad :D † ?????? †: gel icek hade gel Remember Me.: tamam gelcem birazdan Remember Me.: para kalırsa yoğur alayım mı? † ?????? †: evde var yogurt † ?????? †: salsa sosuda var salsa soslu denicem bide † ?????? †: dippas var evde hic sevmedim makarnada deniyecem Remember Me.: salsa sosumu Remember Me.: salça sosudur lem o Remember Me.: :D Remember Me.: tamam gelince yaparızx † ?????? †: timam edit: küfürler sansürlendi.. [Bu mesaj Mayh3m tarafından 04 Ocak 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gerçektende geyikmiş yani.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ahahahhaööbbuazzzamuhaaah lolaadsoe triportörahhahaa tahterevalliiaaahhuha[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Oyum kırmızı bu kişi Nikontindir Sn Bonecrusher bılgınıze...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ne ki bu ki?[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayatımdan bir kesit topicini sen açmışdın dimi mayh3m :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 insanlar daha hayatindaki kesitin dogru veya yalan oldugunu tartisirken boyle topic acarak yalan oldugunu savunanlara oldukca yardimci oluyorsun .[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 04 Ocak 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 şimdikiler çok hızlı yaşıyorlar,dün yaşadıklarını bugün unutuyorlar :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yardımcı oluyorum ama ben burada birsey ıspatlama zorunda degilim. zaten o postuda o anki psikikojim anında attim halada üzgünüm. keşke atmasaydım dedirttiniz zaten sagolun.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 güldüren tek yer salça sosu oldu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bu ne ?[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yörüngeye mekik gönderiyoruz bu aksam.. Hazırlıklara başlansın derhal. =P Astronot Mayhem basınc odasında teste bekleniyorsunuz.. [signature][hline]öttürürüm [Bu mesaj Eternal tarafından 04 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar