Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet kemiğin dergsi çıktı artık lombak hediye vermiyo kemik başlı başına bir dergi vede bu ay Sticker hediye ediyoo. Okuyanlarla paylaşmak istedim.. Çok güzel olmuş bence..[hline]Zamane adamı geri döndü....
Mesaj tarihi:
evt bende okudum cok hos[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
Bence giderek eski çizgiden daha da uzaklaşıyorlar, seviyesizleşiyor dergi(ler).
Yani küfür hedehödö değil, espri kalitesi azalıyor.
Eskisinin onda biri kadar keyif vermiyor bana artık pek çok çizer, Ablak ve S.Erdem dışında.

Neyse, fena değil yani sonuçta. Eh işte, alıp bir yarım saat oyalanabiliyorsunuz, bu da piyasanın mevcut durumuna -bence- kıyasla çok iyi.

Penguen dışında ciddi anlamda keyif veren dergi kalmadı bana, Leman Lemanyak Lombak Kemik al birini vur ötekine gidiyorlar, işte S.Erdem ve Ablak gibi birkaç çizer kurtarırsa kurtarıyor bence hepsini.
Mesaj tarihi:
her msg ın arkasından msg atarak tabi :)

chemical alınma ama bıraz bo$ msg atıyomussun gıbı gelıyor ama takıl yane ::)[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Garip Suçlar Masası çok güzel....
-Abi süper üzümmüş nerden buldun?
Ajanlar gelir....
üzümü ye bağını sorma derler ama siz bağını sorduğunuz için bizimle merkeze kadar geleceksiniz :)[hline]Zamane adamı geri döndü....
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 05 June 2003 12:27 tarihinde demiş ki:
her msg ın arkasından msg atarak tabi :)

chemical alınma ama bıraz bo$ msg atıyomussun gıbı gelıyor ama takıl yane ::)[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

25 günmü? aa iyi dayanmışım la banlanmadan
biliyorum çok boş ve gereksiz bir insanım zaten bırakıyorum paticiği[hline]
Eylenceli futbol oyunu! Flashda hazırlandı! internette multiplayer olarak karşınızdaki oyunculara şut çekin! Veya kaleci olun! Seçim sizin! Ücretsiz! Ödülllü!
  • Yeni Oluştur...