egemen_i Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Sphere 4.0.2 kullanıyorum. Nebula scriptleri var. Şimdi sorun şöyle; serverı açtığımda accountlarla ilk girişleri yapabiliyorum fakat logout olduğumda o accountla bir daha giremiyorum accountlar otomatik bloke oluyor bu hem admin hem player account ı için oluyor. Konsol da hata olarak ERROR:dc:Bad Login 2 gibi hatalar yazıyor. ( şifreleri dogru yazıyorum ) Konuyu araştırdım, yani araştırmadan açmadım. http://forum.paticik.com/view.php?id=92747 adresinde de aynı sorundan bahsedilmiş fakat bir çözüm getirilememiş. Ayrıca bir sorum daha olacak şimdi bir item yarattım [ITEMDEF i_heh] ID=123 TYPE=31 NAME=Hede attr 0080 55R burda attr kısmında hata veriyor, nasıl düzeltmem gerekir ? Cevaplarınız için teşekkürler; [edit: yazım hatası ] [Bu mesaj egemen_i tarafından 03 Ocak 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bi sey dene [email protected] type=xxx attr=xxxx yaparsan duzelir sanirim bu boyleydi ben boyle yapiyordum yani :) ve/veya buraya hatayi report edersen seviniriz.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 clienti kapatıp açınca duzeliyor.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 save et acc sorunu büyük ihtimalle ondandır.[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 veya uo.cfg'yi sil bendede oluyordu sildim yeni editledim girdim :)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Veya Axis i Denemeni Tavsiye Ederim Oradan Açtığında Direk Acc Klasörünün İçine Atar.[signature][hline]Göz Yaşaların Yıkar Ruhundaki Günahları ---------------------------------------- Ölüm ben olmasamda gelecek Hades Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.