egemen_i Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Sphere 4.0.2 kullanıyorum. Nebula scriptleri var. Şimdi sorun şöyle; serverı açtığımda accountlarla ilk girişleri yapabiliyorum fakat logout olduğumda o accountla bir daha giremiyorum accountlar otomatik bloke oluyor bu hem admin hem player account ı için oluyor. Konsol da hata olarak ERROR:dc:Bad Login 2 gibi hatalar yazıyor. ( şifreleri dogru yazıyorum ) Konuyu araştırdım, yani araştırmadan açmadım. http://forum.paticik.com/view.php?id=92747 adresinde de aynı sorundan bahsedilmiş fakat bir çözüm getirilememiş. Ayrıca bir sorum daha olacak şimdi bir item yarattım [ITEMDEF i_heh] ID=123 TYPE=31 NAME=Hede attr 0080 55R burda attr kısmında hata veriyor, nasıl düzeltmem gerekir ? Cevaplarınız için teşekkürler; [edit: yazım hatası ] [Bu mesaj egemen_i tarafından 03 Ocak 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bi sey dene on=@create type=xxx attr=xxxx yaparsan duzelir sanirim bu boyleydi ben boyle yapiyordum yani :) ve/veya buraya hatayi report edersen seviniriz.[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Neron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 clienti kapatıp açınca duzeliyor.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 save et acc sorunu büyük ihtimalle ondandır.[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız.
saksuka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 veya uo.cfg'yi sil bendede oluyordu sildim yeni editledim girdim :)[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! ------------------------------- At Raya, 09 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Client'im Goctu Dustum ;)
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Veya Axis i Denemeni Tavsiye Ederim Oradan Açtığında Direk Acc Klasörünün İçine Atar.[signature][hline]Göz Yaşaların Yıkar Ruhundaki Günahları ---------------------------------------- Ölüm ben olmasamda gelecek Hades
Öne çıkan mesajlar