Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 şimdi ip mi örenemiyorum , dolayısıyla arkadaşlarla pwp yapmak için kurduğum serverıma giremiyorlar ip mi ögrenmek için başlat/çalıştır/winipcfg yaptığımda çıkan ip 10.0.0.13 gibi bişey oluyo www.ipadresimne.com daki farklı oluyo ama ikisiylede serverıma kimse giremiyo ( daha önce kablonet kullanırken girebiliyorlardı şimdi olmuyo ) yardım ederseniz sevinirim. Ayrıca dialog yapımı hakkında bilgi verebilecek varsa sevinirim.. [email protected] ...[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kablo varken girebilmelerinin sebebi portunun acık olması idi adsl modeminde firewall var ve burda uo serverı açtıgında portun kapalı oldugundan sen ip adresini arkadaşlarına versen dahi giremezler şöyle düşün ip adresi senin evine giden yol port ise evinin kapısı arkadaşların sizin eve yoldan geliyorlar ama sen kapıyı açmadıgın için içeri giremiyorlar forumda bununla ilgili topic açılmıştı yani adsl modem ile sphere server açmak hakkında arama yaparsan bulursun senin arkadaşlarına verecegin ip www.ipadresimne.com da sana belirtilen ip port olarak 2593 ü kullanıyor isen de ip nin yanına virgül koyup 2593 yazıcak arkadaşların yani 81.212.150.111,2593 gibi portu açmak istiyorsan da 10.0.0.2 den modem ayarlarına giriceksin corecess modeme göre söyliyim virtual server diye bir tuş var orda public port ve private port 2593 yazıp internal ip neyse onu yazıcaksın yani 10.0.0.20 gibi (öğrenmek için sağ altta görünen ikona çift tıklayıp orda yazan ip adresim kısmındaki rakam senin internal ip adresindir) port type tcp ve udp için 2 türlü aynı işlemleri yapıcaksın ve submit ediceksin sonrada nat tuşuna basıcaksın session name configurationda bir isim verip add dedikten sonra tekrar döndügün nat configuration kısmında verdigin ismi seçip yanına internal ip ni tekrar yazıp add diyeceksin ve son olarak modeme save settings and reboot yapıp arkadaşlarına external ip adresini vericeksin login cfg ye senin ip adresini yazıcaklar ( 81.212.54.121,2593) gibi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hmms arama yapman gerekiyor demiştim ama gaza gelip anlattım ehe şimdi farkına vardım ;) neyse herhangi bir sorunun varsa arama yap bari eheh[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 çok teşekkür ederim firewall ayarlarına bakim hemen.[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 natı kapat diyen olmamış ki?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 fire wall korumalarini kapa. www.whatismyip.com adresindende ip nonu ogren.ama korumalari kapattman senin acindan tehlikeli olur. logic.cfg ye ip ni yazdikleri zaman olay biter.[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Jail Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 arkadaşlar bendede aynı sorun var ama nasıl firewall u kaldırcağımı bulamadım anlataırsanız sevinirim [email protected]
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 internal ip nedir ?[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ...
Fredegar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bende run uo da acmaya calısıyorum benım ne yapmam lazım.[signature][hline]Ruth Hybird
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Gumm, 03 Ocak 2005 19:57 tarihinde demiş ki: internal ip nedir ? yukarıda mesajımda yazmışım okursan..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya Abiler Bunun Server Açmak İçin Static Ip Lazım Değilmi ? Ben Öle Biliyorum Belki Yanlıştır Ama Genede Bi cevap Yazarsanız Sevinirim. Öle Değilse Static Ip Almayalım Boşu Boşuna[signature][hline]Göz Yaşaların Yıkar Ruhundaki Günahları ---------------------------------------- Ölüm ben olmasamda gelecek Hades
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Gumm, 01 Ocak 2005 21:23 tarihinde demiş ki: arkadaşlarla pwp yapmak için kurduğum serverıma giremiyorlarPvp. Server acmak icin gerekli degil static ip, ama ip sabit kalmazsa pek ergonomik olmaz tabi kullanicilar icin, her sefer yeniden vermen lazim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
salvation Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 static ip alırsan her seferinde ip adresini öğrenmene gerek olmaz(sonuç olarak sabittir.)Bunun dışında herhangi bir artısı olacağını zannetmiyorum.[signature][hline]Tüm hatalarından ders alsan da,hayat yeni hatalardan ders alınarak öğrenilir.
Öne çıkan mesajlar