ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 selams, bir ürünü tanıtma amaçlı statik bir websitesi işi var, ürünler fotoğraflar cart curt olacak. iconic/fashion bişeyler. bununla ilgili de minik sorularım var: -eskiden siteyi hazırlardık sonra her bir sayfayı hosting panele koyardık, o şekilde çözerdik falan filan. hala bu şekilde mi işliyor sistem? -güzel şablonlar olan bi site önerseniz, sıfırdan tasarım kastırmayak. -yeni yeni domainler çıkmış, işte diyor ki bilmemne.com yerine bilmemne.textile, ya da bilmemne.market falan. bunlar yaygın bişey mi? bundan almak mantıklı mı? internet çok ilerledi aslında, online olarak siteyi tasarlayıp, sadece domain'i yönlendirerek de bişeyler yapılıyordur heralde? var mı bu teknoloji. noob sorularım bitti. danke. edit: bi de bu wix.com'dan oturup hızlıca bişeyler yapmak ne derece profesyonel bir iş çıkarttırır? free bişeyler aramıyorum, parası neyse verek sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 0 bilgimle cevaplıyorum tumblr filan temp. satın alıp düzenleyip domaine yönlendirebilirsin wp de aynı şekilde direk hosta gömebiliyorsun cahil cahil konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 hostingler tek tıkla wordpress kuruyor wordpress tek tıkla bunları kuruyor : http://themeforest.net/search?utf8=%E2%9C%93&term=fashion gerisi content ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 .textile falan alma gerisi hosting + wordpress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 peki bu işi şu kadar meblağa ben yaparım diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 wix.com a hiç bulaşma :P istersen ben uygun fiyata yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ginaly said: peki bu işi şu kadar meblağa ben yaparım diyen var mı? Facebook'tan mesaj attim sana ona bi baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Tim kac dediyse yarisina yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 selam, kendim kurcalamaya devam ediyorum, temelden başlayayım, hostingi nereden alayım, bana öyle bir hosting söyleyin ki, e-posta adresi de versin, wordpressi de içine çat diye yapıştırmalık olsun. bi de güvenilir olsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 http://www.leaseweb.com/en tabi bu dediklerin icin sepete bi de panel eklemen lazim. O zaman tek tusla bi cok sey halledebilirsin web arayuzunden (wordpress kurulumu, mail gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Selam, Çok eski bir konu ama merak ettim ne yaptın ne ettin diye. (Konu tarihine de bakmamıştım :p sonradan ekliyorum bunu ahaha) En baştan, wordpress kurulumu dahil anlatarak gösterebilirim sana. Elinde alan adın varsa yönlendirme yapman gerekiyor. Eğer yoksa bende bir kaç tane boş alan adı vardı kendini test etmen için onların üstünde de gösterebilirim. Ücret konusuna gelirsek, amaç yardımcı olmaksa herhangi birşey talep etmiyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 eger oyle kurumsal olup da asiri bandwith cekecej bir sey degilse 100 lira gonder 1 yillik domain + 1 yillik hosting + kurulu herhangi bir cms (wp,joomla vs.) olarak eline vereyim sana sadece content girmek kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 teşekkürler arkadaşlar. kendi başıma hallettim, az çok öğrendim bişeyler kendime yetiyorum şimdilik. sadece ilk başta bi mallık yaptım, wordpress theme alacam diye yanlışlıkla opencart theme almışım, 100 lira girdi (: isteyen varsa 50 liraya satayım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar