imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bir kerede sattığım şeyi alın artk mk! görmüş olduğunuz laptop, teknolojinin son harikası, yüksek mühendislik ve eşsiz tasarım ürünüdür. vatan bilgisayardan alınmıştır. garantisi ekim ayına kadar devam etmektedir. çok ama çoook temiz kullanılmıştır. aslında adam gibi kullanılmamıştır bile. ankaradaki evde arada geldiğimde bilgisayarsız kalmayım diye almıştım. 15 günde bir bazen daha uzun aralıklarla haftasonları ankaraya gittiğim için ve her gittiğimde de bilgisayar açacak vaktim olmadığından aletin üzerindeki stickerlar bile durmaktadır. kutusu oku boku herşeyi tam. ürünün özellikleri şurada; http://www.pcdepo.com/asus-n56dp-s4024v-notebook pati exclusive fiyat: 1.300 liradır http://i.imgur.com/Gtd8PR0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 "Asus N56DP ile Archeage oynamak her oyuncunun hayatında mutlaka bir kere tatması gereken bir deneyim." Lars Buttler (Founder, CEO Trion Worlds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 güzele benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 500 e alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 pazarlık payı ne kadar bıraktın onu söyle köftehor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 900 veriyim nakit eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 700 nakit atarım kafana 20 likler halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 950 veriyom ben malbuş olarak mı istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Hersey guzelde 5400 rpm hdd az olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın. fiyat uygun bu fırsatı kaçırmayın derim. teşekkür ederim. http://i.imgur.com/uTfhByz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 satıldığında bi sürü adam 'aa ben görmedim yoksa kesin alırdım' yazacak. samimiyetsizleaar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 intel olsa dusunurdum qanqa amd ile hic hos anilarim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 amd'ler çabuk ısınıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 imamizer said: satabilirsem bi sürü adam 'aa ben görmedim yoksa kesin alırdım' yazacak. samimiyetsizleaar! fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 fiyat yüksek abi sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kasası siyah değil çabuk kirlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bi de keşke 1 hafta önce açsaydın ilanıcılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 laptopdan yazıyorum şimdide..acaba satmasam mı ya? valla kütür kütür alet, akıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Masaüstüylen takaslıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 oha manyak mısınız olm hala almamışsınız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Dostum indirim yapmımyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 600 e alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 imamın spor genele koyduğu selfiesini görünce ben aldım beyler belki seks çıkar. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 opusme kısmını gecerseniz o dedigin olabilir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar