Flam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Yurtdışından alınma satılık işçiler diye okuyan bir tek ben miyim? bu aralar soma meselesi sebebiyle her yerde işçi mi görmeye başladım. annecim? orda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Dworgian said: son koyduğun viski. netten baktım da 85 90 pound arası yazıyor. Aynen öyle ama ilginç şekilde bizim duty free de daha ucuzdu.Yoksa 300 tl ye alıp 250 ye vermedim.Bu arada Talisker ve Lagavulin Sabonis'e satıldı.Absinthler ve ilk mesajdaki içkilerin satışı devam ediyor. Ek olarak 1 adet 75cl Beefeater cin daha eklendi.Kıyıda kösede kalmış:P Fİyatı 50TL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 litrelik beefeateri 45e aldim baltabaltabaltabaltabaltabalta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 pascalnouman said: litrelik beefeateri 45e aldim baltabaltabaltabaltabaltabalta http://www.mysupermarket.co.uk/tesco-price-comparison/spirits/beefeater_london_dry_gin_700ml.html TR de bir marketten alabilme şansın yok sonuç olarak:P Daha dün arkadaşlar 70 lik Gİlbeys'i 50tl ye aldılar marketten.Bombay Saphhireden sonra en iyi cin bence bulunabilecek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 lagavulin distillers edition 95 kıbrısta 179 tl idi, eşşek gibi almadım. 250 değil daha düşük fiyatlara satacak olursan haber ver lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Yeto said: lagavulin distillers edition 95 kıbrısta 179 tl idi, eşşek gibi almadım. 250 değil daha düşük fiyatlara satacak olursan haber ver lütfen. İmkansız çünkü ist duty free fiyatı 75 euro.İsteyene SS atarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Balli jack var mi varsa kaca olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Valvyn said: Balli jack var mi varsa kaca olr Şu an yok ama getirebilirim.Litreliği 120TL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Famous Grouse ve Red Label da Fin'e gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Gençler 1 adet absint daha satıldı.Şimdi güncel içkileri yazıyorum ; 2 adet 1L Jack Daniel’s 90TL adeti 1 adet 1L Jack Daniel’s Honey 120TL 1 adet 75cl Ballentines 50TL 1 adet 1L Xuxu Vodka 75TL 1 adet 1L Chivas 12 yıllık 125TL 1 adet 1L J&B 80TL 1 adet 1L Olmeca Gold Tekila 100TL 1 adet 1L Absolute 80TL 1 adet 70cl grande absinthe 69 alkol 150tl 1 adet 1L Smirnoff 65TL 1 adet 75cl Beefeater Cin 50TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 alsak nerede nasıl teslimat oluyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Dworgian said: alsak nerede nasıl teslimat oluyordu? Ist da kadikoyde oturuyorum ama teslimat icin bir cok noktada bulusabiliyorum:)Ataturk havalimani guzergahindaki her nokta uygun olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 1 adet Ballı ve normal Jack satıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Listemize 1 adet de litrelik Olmeca Gold Tekila ekliyorum 95Tl den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 kargolayabileceksen alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Theridone said: kargolayabileceksen alırım Kargolamiyorum dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 1 adet ballı jack daha satıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 op kardeş absolut pears beefeater finlandia lime jack (standart) bunlarin litrelik fiyatı nedir su an öğrenebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ballı jack i açtım şimdi baya hoş tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 WaNTeD said: ballı jack i açtım şimdi baya hoş tadı Chivas ve ballı jack, Wanted'e gitti demeye gelmişken benden ònce davranmışsın:) Bir ballı jack de kendime alıcam bu gidişle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Elimde yine 2 tık ötede viskiler mevcut.Sırasıyla; The Balveine 1L 12 yıllık 250TL Chivas Regal 70cl 18yıllık 200TL Glenfiddich 1L 18yıllık 250TL The Macallan Select Oak 1L 225TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Asriel said: WaNTeD said: ballı jack i açtım şimdi baya hoş tadı Chivas ve ballı jack, Wanted'e gitti demeye gelmişken benden ònce davranmışsın:) Bir ballı jack de kendime alıcam bu gidişle:) Viskiyle aram yoktur ancak Ballı Jack'i ben de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 serjuhan said: Asriel said: WaNTeD said: ballı jack i açtım şimdi baya hoş tadı Chivas ve ballı jack, Wanted'e gitti demeye gelmişken benden ònce davranmışsın:) Bir ballı jack de kendime alıcam bu gidişle:) Viskiyle aram yoktur ancak Ballı Jack'i ben de beğendim. Geçen Jim Beam içtim 1 kadeh ve baya beğendim.Jack daha iyi dediklerine göre içilesi var demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 serjuhan said: Viskiyle aram yoktur ancak Ballı Jack'i ben de beğendim. Bir viski elitisti gelip "aran olmadığı için beğenmişsindir" diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 en iyi viski ölü viskidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar